2777
2789
در مورد کلاس چرتگه یا یو سی مس این سایت اصلیشه از اونجا شماره بردارید ببینید در گرگان هم برگزار میشه یا نه
این هم سایتشه : www.ucmas.ir
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
حنا جون کلاس چرتکه وریاضی واز شنیا بپرس اطلاعاتش در این زمینه خوبه وپسرش کلاس چرتکه میره

شنیا جون تا اونجاییکه از مدرسه پسرت میگفت ینسبت به خیلی از مدارس بهتره البته تهران بازم نسبت به شهرهای دیگه مدارس بهتری داری تعدداد مدارس خوبش بیشتره وحق انتخاب بیشتر ی داری اینجا که خیلی محدود هستن اونها هم قبل عید پر میشن

دیروز خیابون بودم بعضی محله ها یه در میون تو کوچه هاشون مدرسه غیر انتفاعی هست داره دیگه مثل ارایشگاها میشه

کلاس شنای پوریا از یکشنبه شروع میشه سه رو زتو هفته هست

منم دلم میخواد زودتر واکسن وبزنم خیالم راحت بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام . پسر منم امسال کلاس اوله به امید خدا!
مدرسه غیر انتفاعی میره همون جایی که پیش رفته بود. واکسنش رو هم هفته ی پیش زدم که خدا رو شکر زیاد بد نبود و فقط دستش خیلی درد می کرد.
در ضمن 5 شنبه هم زدم .البته نمی دونم همه ی خانه بهداشتا 5 شنبه بازند یا خیر.

خوشحال می شم همراهتون باشم.
مامان های عزیز
پسر من امسال می رود کلاس دوم . متولد بهمن 84 هست .
برای پیش دبستانی یک مدرسه غیر انتفاعی که مثلا درجه یک هم بود بین مدارس در منطقه 5 تهران رفت . متاسفانه معلمش خیلی جیغ جیغی بود و با داد و فریاد و کتک زدن حتی ، کلاس و پسر کوچولوهای شیطون را کنترل می کرد .

کلاس اول یک مدرسه که کلی شهرت دارد و شهریه اش هم چهارمیلیون و نیم بود گذاشتم ، اما اصلا راضی نبودم و امسال باز هم یک میلیون شهریه شان را بالاتر برده اند.
چون پسر من انگیزه یادگیری اش را در کلاس اول از دست داد و اکثر چیزهایی را که در این مدرسه تازه از صفر شروع به آموزش کرده بودن مثل موسیقی بلز و کامپیوتر و زبان و خواندن فارسی و جمع و تفریق.... را پسر من کاملا به درس های کلاس و خیلی خیلی بیشتر از سطح آموزشی کلاس کاملا تسلط داشت و عملا وقتش هدر می رفت .

بعد هم چون حوصله اش سر میرفت خیلی شیطونی میکرد سر کلاس . اصلا این ماه های آخر خودش می گفت مدرسه فقط برای بازی و شیطونیه چون همه درس ها آب خوردن هست !!!!

به نظرم وظیفه معلم و مربی و مدیر هست که با توجه به استعداد هر کودک به او درس داده شود یا برایش برنامه ریزی شود اما این مدرسه اصلا متوجه این مسائل نبودند.
حالا مانده ام کلاس دوم پسرم را کدام مدرسه ببرم چون تا حالا هر چی تحقیق کرده ام متوجه شده ام همه مدارس از این جهت مثل هم هستند؟

واقعا نمی دانم باید چه کرد ؟!
الان تابستانه و هر مادری دوست دارد فرزندش از وقتش خوب استفاده کند و با توجه به علاقه و استعداد کودکش، او را در چند کلاس ثبت نام می کند . اما وقتی رفتند مدرسه ، این بچه هایی که از سطح کلاس بالاتر هستند از جهاتی آسیب می بینند و انگیزه یادگیری شان کم میشود چون عملا همه مطالب و مباحث کلاس و مدرسه برایشان ساده و گاه پیش پاافتاده میشود .

سلام به همه خانومای گل

دختر من متولد آبان 85 هست و به امید خدا امسال میره اول. اسمشو مدرسه غیر انتفاعی ابوعلی سینا ( ستارخان) نوشتم چند نفری تعریف کرده بودن ازش اما در کل نمی دونم چه طور باشه. از 7 و نیم صبح تا 2 ظهر هست . شهریش هم 3200 که با ناهار میشه 4 تومان. میخوام اگر بشه ناهار رو خودم هر روز بدم ببره البته نه بابته شهریه به خاطر اینکه مطمئنا دخترم نمیخوره چون کمی بد غذاست.

واکسنش هم زدم اصلا سخت نبود یکی دوروز تب مختصر داشت که تب بر میدادم و یک هفته هم جای واکسنش کمی درد میکرد.
در مورد تابستونش فعلا کاری نکردم چون مدرسه یک ماه هفته ای 2 روز براشون کلاس گذاشته برای آشنایی با محیط مدرسه و لوحه نویسی

زبان هم میرفت 2 سال که الان دیگه کتابهای تاینی تاک و فونیکس رو تموم کرده
قدیما میگفتن وای چه بد شد بچه مون نیمه دومی هست و یه سال عقب می مونه

اما حالا میگن خوش به حال نیمه دومی ها/.............تحقیقات نشون داده نیمه دومی ها در مدرسه موفقتر عمل میکنن

پس مامانای نیمه دومی تبریک
LilySlim Weight loss tickers
سلام مامان بهاری پسر من نیمه دومی هست خدا حفظش کنه گل پسرتو
سوال جالبی پرسیدی منم دوست دارم بدونم کاش یکی بیاد جواب بده
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
سلام پسر منم امسال کلاس اول میره
منم موافقم که نیمه دومی ها بهترن هم از نظر جثه هم اینکه تو مدرسه بچه های دیگه اذیتشون نمیکنن
پسره من متولد شهریور 86 هست
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
راستی من پسرم رو غیر انتفایی میخوام ثبت نام کنم پیش هم غیر انتفایی میرفت

درسته معلمای دولتی خیلی با سابقه هستن اما هدف من از ثبت نام تو غیر انتفایی اینه که تعداد بچه ها خیلی کمتره معلم بیشتر باهاشون ارتباط برقرار میکنه بچه ها بیشتر زیر ذره بین هستن که بچه های دیگه رو اذیت نکنن . همه ی بچه های کلاس با هم دوستن و کسی قلدر بازی نمیتونه دربیاره( البته اینا بیشتر مربوط به مدارس پسرونه است) و خیلی چیزای دیگه

برای کلاس اول معمولا معلموش خانوم هست و معلم ورزششون آقا چون بچه ها با خانوما راحت ترن و معلمشونو مثل خاله شون میدونن
برای ورزش هم آقا رو انتخاب میکنن برای اینکه معلمای ورزش پسرا باید ورزش های پسرونه مثل فوتبال رو یادشون بده که تقریبا همه ی پسرا بهش علاقه دارن
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم