2777
2789
عنوان

كاربران پري مغزي

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای دهنت😂😂

😅😅😅😅

خوبيش اينه ٥.٦ نفرم لايكش كردن!

كسي نيست بگه درسته با من مشكل دارين ولي خودتونو چرا گاو جلوه ميدين!🙄🙄

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2803

دیشب یکی بود خیلی مذهبی بودگفت محققم هم به مذهبی ها توهین کرد هم مراجع هم به سایر مذاهب هم غیرمدهبیا همه رو هم راهی جهنم کرد خودش هم مستقیم رفت بهشت انگار قطع کاربری شده نیست😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من یه بار تاپیک زدم جیش دارم برام گزارش زدن  نفهمیدم چرا.

خب چرا زدی عزیزم نمیگی شاید یکی دستشویی در دسترسش نباشه بشاشه به خودش آبروش بره واقعا که...  

امضای خوبیام زیر تموم بی معرفتیاتون
2804
زاییدی مرضی؟تیکرت تموم شدهههه

فردا میزام اخرین روزتیکرمه برام دعا کن 😁

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
2805
معنی اسمت یعنی چی من از وقتی دل و دیدم درگیرشم 😂✋

روبی؟

یعنی یاقوت قرمز یا رنگ قرمز تیره

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
دیشب یکی تاپیک زده مادرشوهرم میخواس بیاد گف کتلت درس کن نداشتیم گوشت رفتم بخرم شوهرم از قصابه بدش می ...

خدايي؟؟

اسمش چي بوود اين خانم جووك😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2801