2777
2789
عنوان

اگه دوست دارین واسه زایمان پول کمتری پرداخت کنین بفرمایید تو...!

| مشاهده متن کامل بحث + 13808 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازیلا تریتا بیمه نیس یعنی جبران خسارت نمیکنه موقع ترخیص همونجا تو بیمارستان هزینه رو واست کم میکنن ولی اگه بخوای از بیمه تکمیلیت استفاده کنی اگه تکمیلیت با بیمارستانی که بستری شدی قرارداد نداشته باشه و اگه هم داشته باشه قبول کنه که واسش صورت حساب ببری میتونی بعدا بری از تکمیلیت پولشو بگیری
کاهش هزینه های درمانی شرکت تریتا 44045463
نازیلا تریتا بیمه نیس یعنی جبران خسارت نمیکنه موقع ترخیص همونجا تو بیمارستان هزینه رو واست کم میکنن ولی اگه بخوای از بیمه تکمیلیت استفاده کنی اگه تکمیلیت با بیمارستانی که بستری شدی قرارداد نداشته باشه و اگه هم داشته باشه قبول کنه که واسش صورت حساب ببری میتونی بعدا بری از تکمیلیت پولشو بگیری
عزیزم من اصلا از بیمه این چیزا سر در نمیارممممم

میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟

ما بیمه تکمیلی نداریممممم

هر بیمارستانی که بخوایم بریم میشه؟؟؟؟؟

مثلا بیمارستانی که من میخوام برم 2500 میگیره بااین بیمه چقدر میشه؟؟؟؟

کجا باید اقدام کنم برای این بیمه؟؟؟؟؟؟

من 3 هفته دیگه زایمانم میشه بیمه کنم؟؟؟؟؟؟
CafeMom Tickers
آنا جان فقط تو بیمارستان های طرف قرارداد تریتا میتونی بری ، تریتا بیمه تکمیلی نیس یه شرکته خصوصیه که با بعضی بیمارستانا قرارداد داره شما چون کم به زایمانت مونده 180 تومن میدی 1سال عضو این شرکت میشی بعد مثلا میری صارم واسه زایمان روز ترخیص جای پرداخت هزینه آزاده صارم که 4500 هست با عضویت تریتا حدودا 3300 پرداخت میکنی!
من سزارین رو توی صارم پرسیدم گفتن ٤١٠٠
حدود ٣٣٠٠ یعنی با تریتا ازمون میگیرن؟
فردا پس فردا وقت دکتر دارم بخوام دقیق بپرسم ازشون که چقدر میشه باید بپرسم با تریتا چقدر میشه؟
2810