2777
2789
عنوان

بتاسرک یا بتاهیستین

54167 بازدید | 152 پست

سلام کسی اینجا بتاسرک یا بتاهیستین مصرف میکنه؟

کدوم عملکرد بهتری دارن؟

ممکنه با خوردنش احساس سرگیجه یا سبکی سر بدتر بشه و آیا این حالت طبیعیه و بدن عادت میکنه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من قبلا می‌خوردم ، خیلی تاثیری نداشت ، علت اصلی سرگیجه باید مشخص و برطرف بشه ، وگرنه این قرص زیاد تا ...

من تمام تستارو انجام دادم علتش مشخص نشده

برای شما علتش چی بود؟

من تمام تستارو انجام دادم علتش مشخص نشده برای شما علتش چی بود؟

منم آزمایشام نرمال بود ، رفتم متخصص گوش یه آمپول بهم داد اونو زدم خوب شدم، نمیدونم آمپول چی بود ولی خیلی موثر بود . سرگیجه علتای خیلی زیادی میتونه داشته باشه ، از افت قند خون ، افت فشار خون تا مشکلات بینایی یا حتی مشکلات گوش . شاید بد نباشه شمام برید پیش متخصص گوش و حلق و بینی

با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است 
منم آزمایشام نرمال بود ، رفتم متخصص گوش یه آمپول بهم داد اونو زدم خوب شدم، نمیدونم آمپول چی بود ولی ...

آمپولو توی گوشتون زدن؟

من بهترین متخصصای گوش رو رفتم.اخرش رسیدم به دکتر خرسندی که استاد همشونه.ولی متاسفاته هیچی مشخص نشد

از فشارو کم خونی و افت قندو چشمم نبود

میشه اسم دکترتون رو بگین؟

اگر مایع گوش. میانی بهم خورده بتا سرک جواب میده فقط بتا سرک بقیه ها الکیه

یدونه بتاسرک خوردم سبکی سرم بدتر شد

ترسیدم نخوردم

نمیدونم اولش اینجوری میشن همه یا نه

آمپولو توی گوشتون زدن؟ من بهترین متخصصای گوش رو رفتم.اخرش رسیدم به دکتر خرسندی که استاد همشونه.ولی ...

نه ، آمپول به گوشم نزد ، عضلانی بود تزریقش ، شما تهران هستین؟ دکتر من دکتر احمد دانشی هستن ، مطبشون توی  آرژانتین هست ، فقط خیلی سخت و دیر نوبت میده ، ولی کارشون عالیه ، از خیلی شهرای دیگه و حتی از کشورای دیگه ام میان پیششون

نه ، آمپول به گوشم نزد ، عضلانی بود تزریقش ، شما تهران هستین؟ دکتر من دکتر احمد دانشی هستن ، مطبشون ...

نه تهران نیستم ولی میام انشاالله

اتفاقا من خیلی دکتر رفتم تهران

توی لیستم بود ک دکتر دانشی هم برم منتهی دکتر خرسندی استاد همشونه 

ممنون که گفتی عزیزم.خدا بخواد میرم

نه تهران نیستم ولی میام انشاالله اتفاقا من خیلی دکتر رفتم تهران توی لیستم بود ک دکتر دانشی هم برم ...

خواهش می‌کنم عزیزم ، انشاالله حتماً نتیجه‌ی خوبی می‌گیرید 🌹