2777
2789
عزیزم من با توجه به اینکه در زمینه ی کودکان کار میکنم بهت میگم بهتره که تو مدرسه پیش دبستانیش رو بگذرونه تا آمادگی لازم برای سال بعد رو پیدا کنه و تفاوتها ی بین مهد و مدرسه رو درک کنه ولی اگر تا حالا دخترت مهد کودک نرفته بهتره پیش دبستانی بره مهد کودک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.پسرم 2سال و2ماهشه.به خاطر شاغل بودنم زحمت نگهداریش با مامان وبابام هست.می خواستم پایان3 سالگی بذارمش مهد.اما به خاطر اینکه خیلی شیطونه وبنده های خدا رو خیلی اذیت میکنه می خوام از مهر همین امسال بذارمش مهد.به نظرت زود نیست.درضمن کاملاحرف میزنه اما ازپوشک نتونستم بگیرمش.
مورد بعد اینکه 1مهد بیشتر نزدیک خونمون نیست ونمی دونم کیفیتش چه جوریه.اگه بخوام مهدی که مطمئنم خوبه بذارمش باید براش سرویس بگیرم اما از اونجایی که نمی خوام مزاحم والدین خودم بشم فکر نکنم صلاح هم باشه که بچه 2ساله رو با سرویس تنها بفرستم مهد.درسته؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا کمکم کنید احتمالا من این مشکلات رو در سالهای بعد هم خواهم داشت.
عزیزم 2 سالگی هم بره مهد بد نیست خیلی هو خوبه...بچه هایی که تازه از 3 سالگی میرند مهد خیلی دیرتر هم اجتماعی میشند...ولی سعی کن یه مهد تمیز بزاریش که نگهداری خوبی داشته باشند...
2810