2777
2789
عنوان

یه دوست پایه وبا انگیزه ودرسخون واسه ارشد حسابداری ،میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 34 بازدید | 50 پست
مریم جون سوالی از اون بابت داشتی ایمیل کن کامل جواب میدم عزیزم
بزرگترین اشتباه زندگیم،دلسوزهای های بیجایی هست که بوی حماقت میدهند.به هر کسی به اندازه ی لیقاتش بها بدید نه به اندازه ی مرامتان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارینا جون اگه واقعا پایه ای من کتابای نوروش رو دارم ویه کتاب جامع هم دارم که اینا اضاف بر منابع خودم هستن اگه خواستید به عنوان امانت بهتون میدم
بزرگترین اشتباه زندگیم،دلسوزهای های بیجایی هست که بوی حماقت میدهند.به هر کسی به اندازه ی لیقاتش بها بدید نه به اندازه ی مرامتان
مانلی جان شما خوندن رو استارت زدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا مریم جون من ازشهریه پیام نور اطلاعی ندارم ولی فکرنکنم خیلی بشه
سارینا جون شما کجا کار حسابیداری انجام میدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره مانلی جون بخدا من هستم دیگه خسته شدم از بس امروز وفردا کردم حالا شماکی قصد دارید شروع کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزم چرا باید بخندم چون یه روزی هم خودم بلد نبودم
من ارشد حسابداری هستم...الیته آزاد..خیلی سخته.هزینه اش هم زیاده..ترمی دو تومن میشه....پایان نامه هم که سر به فلک میکشه..
خوش به حال آنکه قلبش مال توست حال و روزش هر نفس، احوال توست خوش به حال آنکه چشمانش تویی آرزوهایش همه آمال توست آنکه دستش تا ابد در دست تو کوچ او از غصه ها با بال توست من خطاکارم خداوندا، ولی دیدگانم تا ابد دنبال توست . . .