2777
2789
عنوان

خانوما بیاین جواب منو بدین تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 22 پست

صفحه ای که توش چت میکردید. بزن رو اسمش میره تو کاربریش

میتونی اینجا تگش کنی وقتی آبی شد یعنی هنوز هست

و میتونی نی نی یار رو تگ کنی ازش بپرسی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
صفحه ای که توش چت میکردید. بزن رو اسمش میره تو کاربریش میتونی اینجا تگش کنی وقتی آبی شد یعنی هنوز ه ...

خب میگم که نه صفحش هست نه خودش، هیچی نیست 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب میگم که نه صفحش هست نه خودش، هیچی نیست 

بقیه مواردی که گفتم امتحان کن

هیچ وقت تو تاپیکهاش نرفتی؟؟؟

اگه رفتی تو سابقه مرورگرت تاپیکهاش یا اسم کاربریش رو پیدا کن برو داخلش

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
بقیه مواردی که گفتم امتحان کن هیچ وقت تو تاپیکهاش نرفتی؟؟؟ اگه رفتی تو سابقه مرورگرت تاپیکهاش یا ا ...

تاپیک نداشت فکرکنم تازه عضو شد

تو همون قسمت خصوصی بزن رو قسمت گفتگوی جدید وقتی باز شد اسم کاربر خواست اسمش رو بنویس بعد تو قسمت چت یه متن بنویس و ارسال کن اگه تایید شد که هیچی پیام بدستش رسیده

اگه گفت مخاطبی وجود ندارد یا ترکیده یا دوستی رو لغو کرده

تو همون قسمت خصوصی بزن رو قسمت گفتگوی جدید وقتی باز شد اسم کاربر خواست اسمش رو بنویس بعد تو قسمت چت ...

قسمت خصوصی کجاست؟؟؟؟ منظور من قسمت پیام هاست

قسمت خصوصی کجاست؟؟؟؟ منظور من قسمت پیام هاست

منم همون قسمت رو میگم 

برو همونجا بزن رو گزینه ی گفتگوی جدید

یه صفحه باز میکنه

نام کاربری دوستت رو بزن

تو قسمت عنوان بنویس مثلا سلام

متن پیامت رو تو قسمت متن بنویس

بزن ارسال

اگه ارسال شد که هیچی 

اگه نشد مینویسه گیرنده ای برای پیام وجود ندارد

اونوقت یا ترکیده یا خودش لغو کاربری زده

منم همون قسمت رو میگم  برو همونجا بزن رو گزینه ی گفتگوی جدید یه صفحه باز میکنه نام کاربری دو ...

اصلا" همچین گزینه ایروجود نداره، ننوشته گفت و گوی جدید نیست که پیدا کنم، حالا مهم نیست ولش کن ولی نمیدونم علامت پیامشو چیکارکنم یه علامت یک مونده رو پیام پاک نمیشه