2777
2789
عنوان

تغییرات جمعه ای در صفحه نی نی سایت من

| مشاهده متن کامل بحث + 10360 بازدید | 220 پست
سلام و خسته نباشید جناب زاهد و تیم محترم و زحمت کش نی نی سایت

آقای زاهد من اذیت میشم که لیست تاپیکهایی که میذارم رو همه بدونن چون گاهی اوقات مشکلی پیدا میشه که دلم نمیخواد دوستانم بدونند ولی باید راه حلشو با تاپیک زدن پیدا کنم و این منو اذیت میکنه
اگه ممکنه تاپیکهای ایجاد شده من رو روی پروفایلم نمایش ندید.

با تشکر
آرامش خود را به هیچ چیز و هیچکس وابسته نکن تا همیشه آنرا داشته باشی.
آقای زاهد یه سوال دارم چرا این پستامون یهو خود بخود حذف میشن مثلا کلی تایپ میکنیم بعد که میخوایم ارسال کنیم پستمون نه ارسال یمشه بدتر حذف هم یمشه

خیلی بده
تورو خدا هر هفته یه تغییر جدیدانجام ندید

این لیست تاپیکا هم خیلی بده به قول خاله نیلو شاید ادم یه مشکلی داره نمیخواد بعضیا بدونند من نمیگم دوستام میگم دشمنام..خخخخخخخ
اینم بردارید

http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28684

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آقای زاهد.
ظاهرا توی تاپیکها اسمایلی ها بالای باکس ارسال هستن. اما توی کلوب ها کنار باکس. این جوری اولین حروفی که تایپ کنیم توی باکس دیده نمیشن و آدم مدام غلط مینویسه!
البته ممکنه این به ستینگ و رزولوشن صفحه مونیتور کاربر بستگی داشته باشه. ولی به هر حال قبلا که اصلا اسمایلی نبود این مشکل هم نبود. حالا هم میتونین اسمایلی ها رو همون بالای باکس بذارین.
ممنون.
Daisypath Happy Birthday tickers
یک مشکل دائمی که توی کلوبها داریم ورود تبلیغاتچی هاست. متاسفانه حتی وقتی روی اسم کلوب هم تاکید میشه که تبلیغات نذارن باز هم بیقایده است. بارها و بارها گزارش پست نامناسب زدیم براشون. ولی فکر کنم این هم بی فایده است. چکار میتونین بکنین؟
امروز صبح دیدم که ارسال پست دقایقی فقط برای اعضای کلوب ممکن بود. خوب این طوری مشکل تبلیغات حل میشه. ولی خیلی از کلوبها هستن که نیاز هست باز باشن برای همه. مثلا کلوب آلرژی. چکار میتونین بکنین که هم پرایوسی افراد توی کلوبها حفظ بشه و هم بعضی از کلوبها برای عموم باز باشن؟ میشه این انتخاب رو به مدیر کلوب بدین؟
میشه کلوب خصوصی و کلوب عمومی از هم جدا باشه؟
یا مثلا میشه کاربری رو توی کلوب بلاک کرد؟
Daisypath Happy Birthday tickers
آقای زاهد گرامی سلام و تشکر بسیار از زحمات شما . . .

مشکلی برایم پیش آمده: کاربر محترم ***عاشق*** تو لیست دوستانم بوده ولی الان حذف شده . . . الان دوباره میخواهم کاربر ***عاشق*** را بیاورم تو صفحات دوستانم ولی هرچی روی کاربریش کلیک میکنم متاسفانه گزینه ( اضافه به عنوان دوست ) را ندارد. لطفا درستش کنید اگه زحمتی نیست. مرسی بسیار

این هم آدرس پروفایل ***عاشق *** که برای من گزینه (انتخاب به عنوان دوست) را ندارد! و در صفحات دوستانم نیست!
http://www.ninisite.com/viewprofile.asp?userID=124722
سلام عمو زاهد

یه کاربر به اسم barde va nokar یه آقا هست که تو کلوب ها می نویسه من برده خانمها هستم و هزار تا چرت و پرت دیگه

LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
2810