2777
2789
عنوان

اوناییکه امشب مسابقه خانه ما رو دیدن بیان.

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم که هستن سوژه جالب و جذابی برای مسابقه و نیستن  

نمیدونم شاید  ولی باید قبول کرد که اکثر خانواده های ایرانی ابنجورین من اونایی که تو اصفهان بودن با  تهرانو بیشتر دوست داشتم 

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
پدرزنشو که نشون نداد

چرا هفته پیش رفته بودن خونشون  چالش داشتن 

پدرزنه  سنگ‌ روی یخ کرد اون اناناسی رو

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ن اونا یه چیز دیگن نمدونم چی میگن بهشون فک کنم مثل خداداد عزیزی🤔

اها فامیل جکی جانن  

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.

از کل سری هایی که پخش کرده اون اهوازیها از همه بهتر بودن.از همه بدتر هم فک کنم این سریش باشه.اون دوتا خانواده خیلی بی ادبن.افغانستانیه خوبه

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون
چرا هفته پیش رفته بودن خونشون  چالش داشتن  پدرزنه  سنگ‌ روی یخ کرد اون اناناسی رو

اره دیدی تو رو خدا.تازه فک کنم بخاطر دوربین یکم مراعاتشم کرده بود  

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.
واسه آشپزیش میگی؟

نه در کل حس کردم اگه مادر شوهرم بود خیلی دوسش داشتم 

به مادر شوهر خودم‌ حسی ندارم......

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
از کل سری هایی که پخش کرده اون اهوازیها از همه بهتر بودن.از همه بدتر هم فک کنم این سریش باشه.اون دوت ...

چقپر اقاهه خوش رفتار بود،چقدر زنه کدبانو بود😋😋

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
چرا هفته پیش رفته بودن خونشون  چالش داشتن  پدرزنه  سنگ‌ روی یخ کرد اون اناناسی رو

اره پیرمرده همه چی به چپشه 😂😂

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
از کل سری هایی که پخش کرده اون اهوازیها از همه بهتر بودن.از همه بدتر هم فک کنم این سریش باشه.اون دوت ...

اره منم اهوازیا رو خیلی دوست داشتم مخصوصا اون خانومه که سنش بالاتر بود خیلی شاد بودن

نه در کل حس کردم اگه مادر شوهرم بود خیلی دوسش داشتم  به مادر شوهر خودم‌ حسی ندارم......

گفتم شاید واسه اشپزیش گفتی خواستم بگم عروسش بودی ک هر روز برات سنگ تموم نمیذاشت