2777
2789
سلام من هفته سیزدهم هستم...هفته پیش رفتم سونو غربالگری همه چی خداروشکر اوکی.بود و احتمال پسربودن نی نیمو داد...به منم گفت یکم جفتت پایینه ...هنوز دکتر نرفتم نشون بدم جوابشونو ولی سرچ کردم دیدم جفت پایین درهفته های پایین خیلی خطرناک.نیس وبا رشد جنین میره باالا ان شالله
خدایا کوچولوی ما رو از همه بلاها دور کن .... سپردمش به خودت پس نگهدارش باش... آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ، :) دختر من بعد سیزده بدر دنیا میاد! تو هفته دهم و چهاردهم سونومن از مشهدم رفتم هردو بار گفت دختره!
افق تاریـک، دنیا تـنگ، نومیدی توان فرساست، می دانم! ولیکن ره سپردن در سیاهی، رو به سوی روشنی زیباست!
آخه ورپریده جون ()نمیشه از سال نود واسه نی نی نودو پنج کامنت باشه، احتمالا تاریخ ها اشتباهه. راستی بچه ها من هفته16 هستم الان میشه رفت سونوی جنسیت؟ جوابش دقیق میشه؟
خدایا ممنونم بخاطر همه خوبیهات
منم فروردین نی نیم بدنیا میاد بچه ها من هنوز غربال نرفتم و فردا میرم بنظرتون جنسیت تو این هفته مشخصه؟و چقدر احتمال دقیق بودنش هست؟نی نیم چهار ده هفته و من تو هفته شونزده بارداریم.
همین عادت باتوبودن یه روز/اگه بی توباشم منومیکشه...
2810