2777
2789
عنوان

بچه هام خیلی خسته ام میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 30 پست
ربطی نداره من بعداز یه سقط 12هفته، و یک سال افسردگی شدید و انتظار پسرمو باردار شدم ولی از خستگی و ک ...

ناشکری نکن بخدا خیلیا حسرت بچه های تورو میخورن اونایی که بچه ندارن رو نگاه کن چجوری به بچه هات نگاه میکنن بعدشم یه سال کجا ۴ سال کجا 

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خرفای خنده داری میزنین من وندین سال نازایی کشیدم آخرشم با ای وی اف بچه دار شدم

الان ناراحتی؟

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 
دختر منم 22 ماهشه منو روانی کرده.همین نیم ساعت پیش پاشو با چاقو برید ولی تفاوتش با بچه تو اینکه ی بچ ...

وای عجب تحلیلی کردی یه بچه خیلی راحته دو تا بچه دیوونه میکنه آدمو بچه های من همش سر هر چیزی با هم دعوا میکنن

ناشکری نکن بخدا خیلیا حسرت بچه های تورو میخورن اونایی که بچه ندارن رو نگاه کن چجوری به بچه هات نگاه ...

سخت که هست ولی خب بازم خداروشکر که هستن و سالمن..مشکل پسرمم حل شه دیگه غمی ندارم...

البته اون سقط 12هفته خودش به اندازه 10سال انتظارِ بارداری پیرم کرد😄بیخیال باش و به خودت برس ، اینجوری با یه تیر دو نشون میزنی، هم زودتر باردار میشی، هم در آینده حسرت نمیخوری که ای وای کاش قبل از بچه به خودم میرسیدم و تفریح میکردم..چون باوجود بچه تقریبا تفریح کردن از محالاته

💙 دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙
وای عجب تحلیلی کردی یه بچه خیلی راحته دو تا بچه دیوونه میکنه آدمو بچه های من همش سر هر چیزی با هم دع ...

مهد نميتوني بزاري 

تو هفته شده دوساعت بزار خونه مادربزرگا 

يا بده همسرت ببره بيرون 

خودت بمون خونه 

ديگه يكسال ديگه پيش دبستانين فكر كنم 

وای عجب تحلیلی کردی یه بچه خیلی راحته دو تا بچه دیوونه میکنه آدمو بچه های من همش سر هر چیزی با هم دع ...

من همش با همسرم دعوا میکنم میگم اگه ی بچه دیگه داشتیم کاری ب من نداشت راحت مینشست بازی

دختر من با بچه ها خیلی راحت بازی میکنی هرچی از وسایل هاش هم بچه ها بگن بده بهشون میده

ولی واقعا ی هم نسازن خیلی سخته

من همش با همسرم دعوا میکنم میگم اگه ی بچه دیگه داشتیم کاری ب من نداشت راحت مینشست بازی دختر من با ب ...

اصلا با هم جور نیستن از صبح که چشممو باز میکنم دعوا دعوا دعوا جیغ و داد سر همه چی 

فكر ميكني

ن دخترم اصلا حسود نیست

بعدش هم عاشق شلوغی.بخدا منو روانی کرده.هرچی وسایل تو کابینت بوده با اینکه کش داره باز کرده همه رو خراب کرده.خوراکی ها رو پخش زمین میکنه.در گازم خراب کرده و....کلا خیلی اذیت میکنه ولی کافیه ی جایی بریم یا یکی پیشش باشه کاری ب هیچکس نداره