2777
2789
عنوان

کمی تا قسمتی شوخی

| مشاهده متن کامل بحث + 53688 بازدید | 442 پست
خدایا ﺑﻬﻢ شانس ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺩﯼ ﭘﻮﻟﻢ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺩﯼ همسرم که پیدا نمیکنی . . . . . ﻟﻄﻔﺎً ﺑﺎ ﺫﮐﺮ ﻣﺜﺎﻝ ، ﻋﻠﺖ ﺧﻠﻘﺖ ﻣﺮﺍ ﺩﺭ ﺩﻭ ﺳﻄﺮ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺩﻫﯿﺪ ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ
Dont Trust Anybody (DTA )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلاحشون کردم و دیگه اسم ترک و لر نیست. اما واقعا جایگزینیه اسم "غضنفر" با اسم قبایلمون مشکل شماست؟ من خودم هم از اقلیتها هستم (و از کوچکترینشون) و به هیچ وجه به خاطر یه جک ناراحت نمیشم!
آقای کامیار کار خوبی کردی که اصلاحشون کردی بله واقعا جایگزینی اسم قبائل با اسم غضنفر مشکل ماست. وقتی که میگی یه ترک یا یه لر یا ... داری از یک تمدن و تاریخ و فرهنگ صحبت میکنی ولی وقتی میگی غضنفر در مورد یک شخص صحبت میکنی . خیلی فرق داره البته اگه عمیق به مساله فکر کنی.
هر گاه خداوند چیزی را در دل تو انداخت بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...
ولی اگه سرسری و سطحی بخوای فقط بخندی و به عمق مسئله فکر نکنی معلومه که برات فرقی نمیکنه که غضنفر باشه یا یک ملت.
هر گاه خداوند چیزی را در دل تو انداخت بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...
من سرسری نگاه میکنم اگه خواستم به عمق قضیه نگاه کنم مسلما نمیام توی سایت و جک بخونم، میرم کتاب افلاطون دست میگیرم میخونم! حالا الان یکی میاد میگه اسم پدر بزرگم غضنفر بوده، بیا و درستش کن
میگن یه دختره رفته تو پیج داعش کامنت گذاشته . . . . . این ملدوم بی جناه گناه دالن...نجنیدشون...به ایلان ما کالی نداجته باجین...خووووووب...آفلین پسلای خوجل مجول . . . گفته میشه ابوبکر بغدادی رییس گروه داعش پس از خواندن این کامنت 27ضربه چاقو به خود زده است
زنه سرقبر شوهرش میگفت: کجایی صمد؟! یدالله کفش نداره!!! بیت الله بلوزنداره!!! عین الله شلوار نداره !!! روح شوهر میاد به خوابش میگه: سکینه من مرده ام نرفتم دٌبی جنس بیارم که !
2810