2777
2789
عنوان

کمی تا قسمتی شوخی

| مشاهده متن کامل بحث + 53688 بازدید | 442 پست
مرسی همگی

====

به نمک روی آلوچه قسم، دختره اومده میگه:

ببخشید شما که کامپیوتری هستی، نرم افزار free space داری؟
هر چی میخوام کپی کنم رو هاردم میگه free space نیاز داری! :| :|

... خدا سر شاهده قلبم گرفت! :|

اصن فشار عصبی و مرگ مغزی ایدز رو یجا باهم گرفتم ... :|
Dont Trust Anybody (DTA )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی‌ از شرکت‌های هواپیمایی برای تبلیغ و فروش بلیطهای پرواز‌های مختلفش،تسهیلات خاصی‌ رو برای بیزنسمن هایی که همسرانشون رو همراه خودشون به سفر‌های هوائی اون شرکت میبردن, در نظر میگیره و ۵۰% تخفیف روی بلیطاونها قائل میشه.
بعد از مدتی‌ که می‌بینن این طرح با استقبال خیلی‌زیادی مواجه شده و اکثر بیزنسمن‌ها همسرانشون رو در پرواز‌ها همراهخودشون میبرن, با فرستادن نامه‌ای به همسران این افراد, نظرشون رو درمورد سفر‌ها جویا میشن و پاسخی که از تمام این زنها دریافت میکنند,همیندو کلمه بوده.
کدوم سفر؟!!!!!!!
دختره هیکلش ﻣﺜﻠﻪ ﭘﺎﻧﺪﺍﯼ ﮐﻮﻧﮓﻓﻮ ﮐﺎﺭﻩ ،
ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺗﻮ ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻠﺶ ﻧﻮﺷﺘﻪ :
"ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻇﺮﯾﻔﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻧﮕﺎﻩ ﺳـــﺮﺩ ﻣﯽﺷﮑﻨﻢ !"...
ﯾﮑﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﻪ :
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ﺗﺒـــﺮ ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ﺍﻓﺸﺎر که هیچی با کمان دامول ﻫﻢ ﻧﻤﯽﺷﮑﻨﯽ !
ﺑﺮﻭ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺑﺮﺱ :))))

ﺧﺮ، ﺧﺮﻭﺱ ﻭﺳﮓ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺍﺯ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﯿﺮﻓﺘﻦ. ﻋﻠﺘﺸﻮ ﭘﺮﺳﯿﺪﻥ:

ﺧﺮﻭﺱ ﮔﻔﺖ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺳﺎﻋﺖ ﻭ ﻋﻘﺐ ﺟﻠﻮ ﮐﺮﺩﻥ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﮐﯽ ﺑﺨﻮﻧﻢ، ﮐﯽ ﻧﺨﻮﻧﻢ؟
ﺳﮓ ﮔﻔﺖ:ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡ ﻣﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﯿﺮﻡ،۱۱۰ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﯿﺮﻩ، ﺑﺴﯿﺞ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﯿﺮﻩ،ﻟﺒﺎﺱ
ﺷﺨﺼﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﯿﺮﻩ؟
ﺧﺮﮔﻔﺖ: ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡ ﻣﻦ ﺧﺮﻡ،ﻣﻠﺖ ﺧﺮﻥ، ﺩﻭﻟﺖ ﺧﺮﻩ،ﺍﺻﻶ ﻫﻮﯾﺘﻤﻮﻧﻮ ﺭﯾﺨﺘﻦ بهم
:-)
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
طبقه بالایی داره توی خونه گل کوچیک بازی میکنه ، رفتم درشونو زدم میگه صدای ما اذیتتون میکنه ؟ گفتم پـَـــ نــه پـَـــ اومدم بگم مواظب باشید بازیکن دو اخطاره توی زمین نفرستید که بعدا گندش دربیاد !
.
.
.
بابام زنگ زده میگه سند خونه رو بردار بیار ! بدو بدو دارم میرم پایین ، همسایمون دیده میگه این سند خونتونه ؟ گفتم پـَـــ نــه پـَـــ دفتر مشق بابامه یادش رفته ببره مدرسه ، خانم معلمشون دعواش کرده !
.
.
.
کامپیوتر داشت کار میکرد که یِیهو دود سیاهی از پشتش زد بیرون ! میگه : کامیپوترت سوخت ؟ گفتم پـَـــ نــه پـَـــ یه برنامه مونده بود سر دلش ، آروغ زد رفلاکس شد !
2810