2777
2789
عنوان

کمی تا قسمتی شوخی

| مشاهده متن کامل بحث + 53688 بازدید | 442 پست
آقاکامیار وبقیه سلام ممنون کلی خندیدم نمی دونم چرا تا حالا این تاپیک رو ندیده بودمبه هر حال جالبه ممنون
هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست ; زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد ; ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو نفر در طول مهمانی کنار هم نشسته بودند و یک کلمه هم با هم حرف نزدند. پس از دو ساعت یکی از آنها به دیگری گفت: پیشنهاد می‏کنم حالا در مورد موضوع دیگری سکوت کنیم!
Dont Trust Anybody (DTA )

� یه ضرب المثل شیرازی هست که میگه: اگر شما به وسیله ای نیاز دارید و آن وسیله از شما دور است،،،، شما دیگر به آن وسیله نیاز ندارید

� مغز چیست؟ ارگانی از بدن که ما فکر می کنیم فکر می کند!

� ما بدبختی رو بوسیدیم و گذاشتیم کنار... حالا ول کن نیست , میره و میاد میگه : یه بوس بده

� صبح رفتم الکتریکی محلمون، گفتم زنگ خونمون خرابه! گفت: باشه میام درست میکنم هر چی منتظر موندم دیدم نیومد، زنگ زدم، بهم میگه: آقا من اومدم ولی هر چی زنگ زدم کسی درو وا نکرد که! ببین با کیا شدیم ٧٠ میلیون
Dont Trust Anybody (DTA )
2810