اینجا رو با مصیبت کده اشتباه نگیرید اینجارو گذاشتیم که بعد از خواندن مطالب شما در دیگر پستها کاربران بیاند و بخونند و البته یک لبخند کوچیک بزنند تا مثل هاپو به نظر نیاند و البته برای تمام گرفتاران ماهم دعا میکنیم. لطفا دیگه از این پستهای فاتحه و انواع مرثیه نذارید-سپاس
صرفا جهت اطلاع و خنده و دوری از تاپیکهای متعدد غم باد دار که آدم را یاد طلبکاریهاش میندازه مطالعه ی متون زیر توصیه میشود:
قدیما برق ها رو روشن میذاشتیم میرفتیم مسافرت، دزده فک کنه یکی خونه هست، الان هرجوری حساب میکنیم برق ها رو خاموش کنیم و دزد بزنه به صرفه تره ! . . . ازدواج یعنی از دست دادن توجه تعداد کثیری از افراد و بدست آوردن بی توجهی یک فرد !
. فقط کاشف الکل رازی نبود ! مصرف کنندگان الکل هم راضی اند . . . اگر داری زنی زشت و دغل باز / تو نیکی میکن و در دجله انداز بکن خود را خلاص از دست آن زن / که ایزد در خیابانت دهد باز . .
. . اونی که رفت اگه برگرده از دوست داشتن نیست واسه اینه که بهترشو پیدا نکرده . . . می دونی چرا با ازدواج دین آدم کامل میشه؟ چون تا قبل ازدواج فکر میکنه دنیا بهشته …!!؟ اما بعدش به جهنم اعتقاد پیدا میکنه!!!؟؟؟؟ . . . غضنفر یه دوقولو میبینه بعد میزنه زیر خنده میگن چرا میخندی..؟ میگه تابلوئه فوتوشاپه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توی امتحان " جمعیت و تنظیم خانواده " سوال اومده بود: استراتژی ها وسیاستهای جلوگیری از افزایش جمعیت در ایران چیست ؟ چیزی به ذهنم نرسید، نوشتمتاسیس شرکت سایپا استادم با من هم عقیده بود، نمره کاملو داد
پسر داییم دهه هشتادیه. مدرسه غیر انتفاعی ثبت نامش کردن سالی هشت میلیون!!! یادش بخیر ناظممون میگفت فردا هر کسی پونصد تومن برای کمک به مدرسه با خودش بیاره. خونه ما میریخت بهم
یه بچه اصفهانی خوشحال از مدرسه می یاد خونه به باباش می گه بابا من امروز 30 تومن صرفه جویی کردم باباش می گه افرین چطوری بچه می گه تو صف اتوبوس بودم اتوبوس اومد من سوار نشدم تا خونه دنبالش دویدم باباش می گه تو که می دویدی حداقل دنبال تاکسی می دویدی تا 100 تومن صرفه جویی کرده باشی