2777
2789
عنوان

مشهدی های عزیز لطفا

198 بازدید | 24 پست

سلام دوستان، ماه دیگ جشن خواهر زاده همسرمه لباس مجلسی خوب میخوام میشه راهنماییم کنید از کجا بخرم 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 

تا چقدر میخای؟؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خورشید و آرمیتاژ خوبن اما من خودگ از مزون زنبق یا شاپرک میگیرم بستگی به پولش دار که کجا بری

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."
2803

لباس میلیونی میخای مزون شاپرک

زیر ۱ تومن بازارفردوسی ۲

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

مزون شاپرک و میکلانژ

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خورشید و آرمیتاژ خوبن اما من خودگ از مزون زنبق یا شاپرک میگیرم بستگی به پولش دار که کجا بری

ادرسشو میدی عزیزم؟ 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 
2804
نهایت 700 

خیابون ریس خیام ۱۱ برو 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
2805
میکلانژ رفتم جالب نبود به نظرم در مقابل پولش 

من جدیدا نرفتم.پس همون مزون شاپرک رو برو

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من خیلی سخت پسندم مدلاش خوبه؟  

امتحانش ضررنداره برو ببین مزون هم زیاده اونجا تو روز برو ک باز باشن ببین 

2801