2777
2789

سلام میشه آزمایش منو تفسیر کنید من خیلی استرس دارم:

Lmp: not reported

Edd:19/11/18

Pervious ntd:none 

Pervious down's:none

Pre.pre-eclampsia:not reported 

Nt:2,4mm.............mom:1,67 

Pappa-a:2617miu/L............mom:0,76

Free hcg:17ng/mL..............mom:0,57

Fetal nasal bone:not reported 

Screening result:screen negative 

Rick of down's:1 in 5,700(at term

Risk of trisomy 18:less than 1 in 20,000 

Risk of trisomy 13:1 in 4,700 

Comment : down's risk due to maternal age alone is 1 in 1,400 

This test does not screen for neural tube defects.

ممنون میشم کمک کنید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقتتون بخير

ببخشيد يه سوال داستم

من ريسكم ١به ٥١ بود

دكتر برام آمينو نوشت

آزمايشگاه كريمي نژاد يكشنيه انجام دادم

گفتن يه آزمايش خونم هست ٥تا ناهنجاري رو نشون ميده

٤٥٠ هزينه بيشتر مي گيرن

جوابش سه روزه مياد

زنگ زدن گفتن خوبه

مي خواستم بدونم امكان داره آزمايش خوب باشه اما آمينو نه؟

بعد اينكه آزمايش خون اگه نشون ميده پس چرا آمينو مي كنن؟

ممنون ميشم راهنماييم كنين

کسی میتونه آزمایش سلفری منو تفسیر کنه ؟؟ الان عکس میفرستم از جواب سلفری

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
کسی میتونه آزمایش سلفری منو تفسیر کنه ؟؟ الان عکس میفرستم از جواب سلفری

عزیزم همه رو لو ریسک زده انشالا سلامته نی نی شما

یه سوال دارم

شما عربالگری اول ریسک متوسط بودی که سلفری دادین؟

من ریسک متوسطم و نمیدونم سلفری برم یا امینو سنتز

شما چی شد سلفری رفتین؟

باسلام وخداقوت

خیلی نگرانم ازمایش وسونی عربال مرحله اول رو انجام دادم نتیحه سونو خوب و ان تی ۱.۳ هست درازمایش هم ریسک سندرم داون منفی وخوب هست اما مقدار papp-a خیلی پاینه. ودکتر غربال مرحله دوم رو پیشنهاد داد.الان خیلی نگرانم خواهش نیکنم راهنماییم کنید نگرانم

لطفا کسی هست جواب منو بده 

سونو انومالی من که 19هفتگی انجام آب دور جنین یعنیAfi :211mm زده دکتر گف بالاس ميخواستم ببینم چقد از حد نرمال بالاتره ومقدار نرمالش چقدره 

وسوال دومم اینکه تو سونوگرافی زده فولنس کلیه مشهود هست جنینم پسره و دکتر گف مقدار خیلی کم ورم کلیه داره من خیلی نگرانم کسی ميدونه اينا یعنی چی برطرف ميشه آیا؟ 

خدایا شکرت 🤗

سلام خسته نباشید 

ببخشید درصد خطا در تشخیص پلی داکتیلی چقدر هستش

لطف میکنید اگه جوابم رو بدید؟

خدایا شکرت فقط همین❤❤❤❤با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هرچه خواهی کن ☝️

سلتم دوستان.من سه ماهه اول بادراریام.ازمایش دادم تی اتی3و نیم بود.بهداشت گفت بایدبرم دکتر غدد.کم گتری تیروید دارم.ولی من تو نت سرچ کردم اینو نوشته بود.ه رکی یه چیزی میگه...کسی اطلاعاتی داره در این مورد.علایم کم کاری تیروید چی هست...

مقدار tsh در طول بارداری

• سه ماهه اول بارداری: ۰٫۳‑۴٫۵ mIU/L
  • سه ماهه دوم بارداری: ۰٫۳‑۴٫۶ mIU/L
  • سه ماهه سوم بارداری: ۰٫۸‑۵٫۲ mIU/L

اینو نوشته بود نمیدونم چی درسته هر کی یه چیزی میگه...لطفا کمک کنید

آیا صلاخ میدانید برای اطمینان بیشتر قبل از مراجعه به شما یک سونوگرافی دیگه انجام بدم؟ ممنون

سلام روز بخیر ممنون میشم جواب غربالگری دوم من رو بفرمایید توی چه وضعیتی هستش 

غربالگری اولم ریسک تریزومی 21 رو 1.930 بود و سونو ان تی 1.7 و ان بی هم دیده شده بود

غربالگری دوم: t21:30000 -t18:30000-SLOS 1:100-NTDs:1:4500

AFP: 24 (1.13MOM) -   HCG : 29.9  (0.94 MOM)  - UE3:0.502 (1.15 MOM)  -   INA :174(0.92 mom)

و اینکه ریسک پره اکلامپسی 1:50

ممنون می شم جوابم و بدید کمی حالم خوب بشه   

2810