2777
2789
با سلام من هفته ی ۱۶ بارداری هستم در سونوگرافی ان تی ضخامت ان تی معادل ۳ بود و دکترم گفتند که ازمایشات غربالگری رو انجام نده و بلافاصله من رو به امنیوسنتز فرستاد ج امنیو ۲۸روز دیگ اماده میشه میخواستم بدونم ایا با ان تی ۳ امکان نقایص ژنتیکی وجود داره؟
سلام من 23 سال دارم و تو هفته 15 هستم در 12 هفته و 5 روز غربالگری مرحله اولو انجام دادم که جواب این شد:.... FBHCG: 6400 corrected MoM: 1.94 PAPP-A: 2041 corrected MoM: 0.70 CRL: 63 mm NT: 1.3 mm T 21 prior risk: 1 : 1432 T 18 prior risk: 1 : 16793 T 13 prior risk: 1 : 39403 TRISOMY: 1 : 7360 TRISOMY: 1 : 30000 TRISOMY: 1 : 30000 میخواستم بدونم که هم تفسیر آزمایش چیه و هم اینکه چرا داخل آزمایش توصیه کرده که تست کواد مارکر هم انجام بدم..... مقدار fbhcg خیلی بالا هست؟؟؟؟ ممنون از شما
آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته پیش سونو گرافیذ nt و ازمایش غربالگری دادم.جواب ازمایشها کم ریسک بود ولی اندازه nt:2.40بود.گفتن هفته 17 اکو قلب از بچه بگیرم. نمیدونم بالا بودنntدلیل بر چه مشکلی در جنین است.اصلا صلاح این بچه رو نگه دارم.
سلام ببخشید من تاثیر مصرف 16 امپول پروژسترون. در هفته 4 الی 6 بارداری و 5 عدد شیاف آن در هفته نهم تاثیری بر جواب غربالگری سه ماهه اول من خواهد گذاشت؟ من 35 ساله هستم ،ضمنا بچه اولم هم به دلیل نامعلوم در هفته 36 بارداری IUFD شد،مجموع شرایط در جواب غربالگری من نقش دارد ؟ یا ربطی ندارد و فاکتورهای لازم مستقل اندازه گیری میشود؟ ممنون از راهنماییتون
سلام. ..من روز ده پریود آزمایش هورمونی دادم. تفسیرش رو میخاستم..ممنون...... t4:7.5-------tsh:3.43----fsh:2.84-----lh:0.38----prolacten:385--------در ضمن من این ماه سیکلم 25 روزه شده.وپریودم 4 روز بود....اما قبلا سیکلم 28 روزه بود و روز پریودم طول میکشید
میشه هروقت اومدید جواب بدید ممنون میشم ان تی من 2.6 بود و آزمایش خون غربالگری ریسک بالا زدن .سندرم داون 1 به 49 زیر نم.دار زده و خود نمودار هم مابین 1:100 تا 1:10 هستش آمینو نوشتن برم یا غربالگری آنومالی نشون میده مشکلشو و ؟آیا ان تی در محاسبه این عدد ریسک دخیله یا خیر لطفا جواب بدید
مولای من ای غایب از نظررر..میدانم بنام مادرت حساسی آقااااااا . بنام عمه ت زینب حساسی آقاااااا ...از علی اصغر امام حسین بگویم .. یا از جدت امام رضاااااااا ....فقط میدانم فرزندم را اسماعیل وار..بمانند حضرت ابراهیم ...در راه مادرت حضرت زهرا و اهل بیت قربانی کردذممم..و چون مثال حضرت یعقوب،دل از یوسفم کشیدم آنگاه تو بمن برگرداندی.... رمز آیادراین بود.شکررررر...
سلام نفس جان یا باید توی یک روز انجام بدی و یا اینکه بعداز ظهر سونورو انجام بدی و فردا صبح بری آزمایش. وقت آزمایش باید نتیجه سونو همراهت باشه
خدایا به خاطر تمام داده هات شکر
2810