2777
2789
سلام دوستان من امروز کمی دل درد داشتم رفتم سونو 15 هفته و 2 روزشه نی نی. بچه به طول بود و جفت کمی پایین بود . چکار باید کرد که جفت زودتر بالا بره جای خودش قرار بگییره کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه . مرسی
مهربان جون پیاده روری نکن و کارای سنگین خم نکن نزدیکی نباید داشته باشی
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام . خواهش می کنم اگه کسی می تونه غربالگری سه ماهه دوم منو تفسیر کنه سن : 26 ms-afp level 19 ng/ml 0.61 mom ue3 level 10 nmol/l 1.33 mom total hcg level 15512 miu/ml 0.97 mom inhibin-a level 139 pg/ml 0.92 mom ---------------------------------------------------- screening result : screen negative risk of downs : 1 in 3800(at term risk of ntd : 1 in 17000 risk of pre-eclampsia : 1 in 35
حراجی من http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=850601&PageNumber=1
سلام من 29 هفته هستم سونو بهم گفت یه هماتوم 33 میلیمتر دارم می خواستم راهنماییم کنید چکار کنم ؟ ممکنه زایمان زودرس اتفاق بیفته چند درصد؟ دکتر بام دگزامتازون داده واسه تکامل ریه ولز تو نت خوندم بتامتازون میدن من شک کردم هنوز امپولو نزدم تو رو خدا راهنماییم کنید.
خدا یا شکررررررررررررررررررررررت
سلام بچه ها من امروز رفتم نسل امید سونو ان تی و تو حرفای سونوگرافیست متوجه شدم عدد ان تی3/3هست و سن من هم33سال هست و خداروشکر هیچگونه سابقه بیماری خاصی در قوم خودم و شوهرم ندارم اما از ظهر تا حالا دارم گریه میکنم تو رو خدا بگید خطرناکه؟؟؟باید چیکار کنم؟؟
گاهی گمان نمی کنی و می شود گاهی نمی شود که نمی شود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
همه چیزای جنین خوب بود فقط این عدد ان تی نگرانم کرده چیکار کنم
گاهی گمان نمی کنی و می شود گاهی نمی شود که نمی شود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
من سونوی ان تی رو در هفته سیزدهم انجام دادم و نرمال بود،دکتر بهم آزمایش خون سه ماهه اول رو پیشنهاد نداد ولی در هفته هفدهم آزمایش خون انجام دادم و ریسک سندروم داون یک در130بود و دکترم پیشنهاد آمینوسنتز داد.اما چون به تعطیلات برخورد کردم نتونستم انجام بدم اما سونوی سه بعدی انومالی رفتم و دکتر گفت نرماله.دیگه نمیدونم سونو دقیقه یا نه.راستی نوکال فولدمن 5/32بود در هفته نوزدهم.نمیدونم نرماله یا نه.
سلام من سونو انجام دادم و مشخصات زیر رو زده ac:29 هفته bpd:31 هفته fl:27 هفته بعد نوشته fl در مقایسه با دو پارامتر دیگه مقدار کمتری داره این باعث نگرانی من شده ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام خسته نباشید دکتر برای من فقط سونو ان تی نوشت و آزمایش خونی توی دفترچم ننوشت جواب سونو هم این بود میزان nt=2.28 که توی جواب نوشت در محدوده نرمال است nb مشاهده شد وزن 100 گرم و crl=0.63 آیا نیاز به آزمایش هم هست
خدایا خودت کمکم کن نی نیم رو سپردمت به خودت Lilypie First Birthday tickers
سلام سونوگرافی " آنومالی اسکن" در هفته 20 ، لطفا توضیح بدهید چیست ؟خواهش میکنم چه مواردی در برگه سونوگرافی نوشته می شود و کلا چه چیزهایی سنجیده می شود؟ برای من دکتر تو نسخه نوشتن بررسی سلامت جنین و کلیه میشه توضیح بدین چرا؟ ممنون
سلام من سونو ان تی دادم 1/1 بود جنین 13 هفته و 4 روزش بود. آخر سونو نوشته بود شواهدی ب نفع آنومالی های ماژور جنینی در این سن حاملگی قابل رویت نیس ؟؟ میشه بگین چی دیده نشده ؟؟؟یا دیده نشدنش یعنی مشکلی هست؟؟؟
سلام من سونو ان تی دادم 1/1 بود جنین 13 هفته و 4 روزش بود. آخر سونو نوشته بود شواهدی ب نفع آنومالی های ماژور جنینی در این سن حاملگی قابل رویت نیس ؟؟ میشه بگین چی دیده نشده ؟؟؟یا دیده نشدنش یعنی مشکلی هست؟؟؟
مهدیس یعنی چیزه مشکوکی ندیدن و همه چی خوب بوده
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
فک کنم
2810