2777
2789
ازمایشگاه نیلوی عزیز سلام و خسته نباشید.
من امروز رفتم سونوگرافی 23 هفته و 3 روزم هست. 3 هفته سرماخوردگی خیلی شدیدی رو پشت سر گذاشتم و تکونای بچه رو خیلی کم احساس می کنم جواب سونوم این بود تو رو خدا من و راهنمایی کنید من دارم دق می کنم:
pbd:55mm
fi:40mm
hc:20cm
ac:19cm
g.age:23+2d
وزن جنین:656gr
fhr:143b/min

afl=25
largest poket=9.3cm
دکترش خیلی من و ترسوند و گفت مایع امونیوتیکت خیلی خیلی بالاس و این امکان هست که کیسه اب و پاره کنه و باعث زایمان زود رس بشه به همین خاطرم هست که تکونای بچه رو خیلی حس نمی کنی.پیشنهاد ازمایش قند و داد.
من موقعی که 6-7 هفته بودم از قند دادم که 75 بود قند ناشتام.
تو اینترنت سرچ کردم نوشته بود زیادی اب دور جنین یا به دلیل قند بالاس یا مشکلات جنینی. من دارم سکته می کنم اینقدر غصه خوردم. تو رو خدا به من بگید چه اتفاقی افتاده چی باعث شده این اب زیادبشه.
ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با سلام. من امروز آزمایشگاه نیلو برای تست غربالگری و سونو nt اومدم. همه چیز نرمال بود فقط اینکه طول سرویکس من رو ننوشته و همه اطلاعات مربوط به جنین است. چطوری میتونم مطمئن شم که مشکلی نداشته؟؟؟؟؟
من میخواستم برای شنا برم استخر، اما الان یکم میترسم.
با سلام . من الان 15 هفته و 3 روز هستم وهمونطور که چند روز پیش گفته بودم به دلیل بیدقتی دکترم سونوی ان تی رو از دست دادم . الان خیلی نگران سلامت جنینم هستم . میخوام بدونم در هفته های بعد به غیر آزمایش خون غلبارگری آزمایش یا سونوی دیگه ای هست که بتونم انجام بدم و جایگزین سونوی ان تی بشه ؟ بتونم از سلامت جنینم مطمئن بشم ؟ یا اینکه باید این استرس تا پایان دوره بارداری همراهم باشه ؟
2805
با سلام:
ببخشید یه سوالی دارم شاید به این کلوب به طور مستقیم ارتباطی نداشته باشه. اما خواهش می کنم من را راهنمایی کنید:

همسر من مشکلی نازایی نداره و من الان باردارم. ولی اگر امکان دارد دکتر متخصص خوب مجاری ادراری تناسلی (اورولوژی) در تهران به من معرفی کنید.

"سپاسگزارم"
گاه می اندیشم چندان هم مهم نیست همین مرا بس که... کوچه ای داشته باشم و باران... و انسان هایی که در زندگیم باشند که زلال تر از باران هستند.
سلام و خسته نباشید
من هفته 13 بارداری سونوی nt و آزمایش غربالگری رو انجام دادم. سونوگرافی رو در مرکز سونوگرافی نرگس و آزمایش رو در آزمایشگاه نیلو انجام دادم.
در جواب آزمایش قسمتهایی تعیین شده اند که می بایستی با سونوگرافی اندازه گیری میشدند مثل دستها ، پاها ،شکم و Nb. ولی سونوگرافی که من رفتم اینها رو تعیین نکرده بود. جواب آزمایشم هم اینطوری بود:

value corrected MoM
0.55 fbhcg 16.00
PAPP-A 1611 0.95

t21 prior risk 1:1030
t18 prior risk 1:11613
t13 prior risk 1:27945

trisomy 21 1:16993.
trisomy 18 <1:30000
trisomy 13 <1:30000
the calculated risk for trisomy 21 is below the cut off risk (1:250 which represents a low risk
the calculated risk for trisomy 18 is below the cut off risk (1:100 which represents a low risk
the calculated risk for trisomy 13 is below the cut off risk (1:100 which represents a low risk

این هم جواب سونو:
در سیستم hadlock براساس BPD=17 ، HC=67 و FML=6 CRL=52 حدود 12 هفته میباشد.
NT=0.6mm
میشه بگین اینکه سونوم کامل نبوده مشکلی رو ایجاد میکنه یا نه؟ یا اینکه لازمه که دوباره سونو بدم؟ ممنونم
یاسمن عزیز،

اینقدر نگران نباش

مواردی که منجر به افزایش مایع آمنیون می شود در یک مقاله ای کامل در بخش برای زنان باردار بطور کامل آورده شده است. در صورتی که هر کدام از این موارد هم باشد می توان آنرا کنترل نمود.
ازمایشگاه نیلوی عزیز
من تو صنایع شیمیایی کار میکنم. در معرض مستقیم با مواد نیستم.. توی اتاقم هم بوی مواد شیمیایی نمیاد.... ولی در مسیر رفت و امد از محوطه که ممکنه چند دقیقه طول بکشه و اونم گهگاه از ماسک استفاده میکنم گهگاهی بوی مواد میاد... میترسم نکنه روی جنینم تاثیر بد بگزاره... میشه راهنماییم کنید؟
خدایا هزار مرتبه شکرت « یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ (ع) »...
سلام آزمایشگاه نیلو عزیز
من الان در هفته 22 بارداری هستم میخواستم بدانم آنومالی اسکن چیست؟ با سونو معمولی چه فرقی داره؟ نظرتون درباره سونوگرافی سه بعدی چیست؟آیا اگر در سونوی معمولی مشکلی نباشه نیازی به سه بعدی یا چهار بعدی هست؟ممنون از بذل توجه و حوصله شما
سلام آزمایشگاه نیلو عزیز
من در سه ماهه اول بارداری دچار دیابت شدم و خودم هم نفهمیدم
دکترم هم آزمایش به من نداده بود
که بخوام کنترل کنم یا رژیم بگیرم کلی شکر و نان خامه ای و غیره خوردم
می خواستم بدونم ممکنه باعث عقب ماندگی ذهنی یا جسمی بشه؟
ممنون می شم پاسخ بدید
قند دو ساعت بعد صبحانم تو هفته دهم بارداری 185 بود
2810