2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
می خواستم بپرسم مشکل میکروسفالی تو هفته های 35 36 با چند هفته اختلاف بین BPD و سایر اجزای بدن جنین قابل تشخیصه؟ و اینکه اگه تو سونوگرافی اندازه دو هفته اختلاف بین BPD و سایر اجزا باشه و دو هفته کوچکتر باشه در ظاهر نوزاد کاملا مشخصه که سر کوچکتره و نامتناسبه؟
2805
آخه برای من دو هفته کوچکتره ولی ساختمان مغز و محتویات مغز سالم و طبیعیه ولی دکترم گفت هفته دیگه یه سونو دیگه برو. خیلی نگرانم کارم گریه کردن شده. یعنی اصلا فکر میکروسفالی رو نکنم؟ یعنی اگه واقعا دو هفته کوچکتر باشه رو ظاهر نوزاد نامتناسب نیست؟؟
با سلام:
1- سن بارداری من 27 و 2 روز است. از ابتدای بارداری تا کنون 7 کیلو اضافه کرده ام. که 3 کیلو ی آن را از ماه پیش تا حالا اضافه کرده ام. طی چند روز اخیر روزی 200-300 گرم اضافه می کنم. نگرانم. لطفا بگویید این افزایش وزن طبیعی است یا نه؟ (در ابتدای بارداری من 58 کیلو با قد 160 بودم.)
2-آزمایش ها و سونو های معمول از هفته 27 به بعد چیست؟

از راهنمایی های شما بی نهایت سپاسگزارم
گاه می اندیشم چندان هم مهم نیست همین مرا بس که... کوچه ای داشته باشم و باران... و انسان هایی که در زندگیم باشند که زلال تر از باران هستند.
سلام دکتر خسته نباشید . من دیروز آزمایش قند ناشتا و دو ساعت بعد صبحانه دادم که اولی 67 و دومی 104 بود که مقادیرش طبیعی بود( البته من هر سری آزمایش قند دادم بالا بوده واین سری با کلی رژیم پایین اومده به نظر خودم) تنها چیزی که تو آزمایش مشکوک بود وجود اسید اسکوربیک بود تو اینترنت خوندم که این میتونه باعث پایین نشون دادن کاذب قند خون باشه درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی امکان داره قند خون من دوباره بالا بوده. روز قبلش هم میوه با ویتامین ث مصرف کرده بودم. یعنی این آزمایش قبول نیست؟ممنون میشم جواب من رو بدهید.
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
هلیا عزیز،

1- سن بارداری من 27 و 2 روز است. از ابتدای بارداری تا کنون 7 کیلو اضافه کرده ام. که 3 کیلو ی آن را از ماه پیش تا حالا اضافه کرده ام. طی چند روز اخیر روزی 200-300 گرم اضافه می کنم. نگرانم. لطفا بگویید این افزایش وزن طبیعی است یا نه؟ (در ابتدای بارداری من 58 کیلو با قد 160 بودم.)
شما تا انتهای بارداری تا 5 کیلو دیگر جا دارید ولی افزایش 300-200 گرم روزی زیاد است و با کنترل غذایتان آنرا کنترل کنید و در غیر اینصورت با پزشکتان تماس بگیرید.

2-آزمایش ها و سونو های معمول از هفته 27 به بعد چیست؟
سونوی هفته 36-34 و بیوفیزیکال تست در هفته 38-36
ممنون دکتر از پاسختون
در مورد Nasal Bone توی جواب سونوی من نوشته شده not seen well و NT هم 1.6 mm گزارش شده
فاکتورهای دیگر همه نرمال و یا Low Risk هستند.
در این حالت به نظر شما جای نگرانی وجود دارد؟
2810