2777
2789
ململ عزیز،

CBC مربوط به شمارش گلبولهای سفید و قرمز و غلظت خون می باشد.
T4 تست تیروئید
T3 تست تیروئید
TSH تست تیروئید
TOXO G انگل توکسوپلاسموز (عفونت قبلی)
TOXO M انگل توکسوپلاسموز (عفونت جدید)
CMV G ویروس CMV (عفونت قبلی)
CMV M ویروس CMV (عفونت جدید)
CAR G مربوط به سقط
PHO G مربوط به سقط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
اول ازتون ممنونم که با دقت و حوصله به اینهمه ابهام و سوال پاسخ میدین که مطمئنا" برای یک زن باردار هیچ چیز با اهمیت تر از این نیست که یک نفر با علم و آگاهی کافی به سوالاتش جواب بده :)
من امروز سونوی nt رو توی مرکز نسل امید انجام دادم. دکتر اونجا بهم گفت که استخوان بینی تشکیل نشده (من 12 هفته و 2 روزمه) و این در 1% از بچه ها طبیعی هستش..توصیه کردند که هفته 16 مجددا" این سونو رو انجام بدم و اگه بازهم تشکیل نشده بود برم برای آزمایش آمنیو سنتز!
من خیلی نگران هستم و میخوام بدونم آیا واقعا" این 1% که گفتند درسته و اینکه جنین من مشکل داره؟؟ با توجه به اینکه خود من و همسرم بینی های کوچکی داریم، امکانش هست که به این علت باشه؟ کلا" به نظر شما چقدر جای نگرانی وجود داره؟
ممنون از اینکه توجه کردین
تارا عزیز،

1- اولأ بقیه پارامترها چطوری بودند. مثل NT و سایر مارکرها.

2- اگر همه نرمال باشند تیغه بینی به احتمال زیاد بعلت ژنتیک تان کوچکتر است که جای نگرانی ندارند. بنابراین نگران نباشید و سونوی هفته 16 را انجام دهید.
ازمایشگاه نیلوی عزیز
nt من تو غربالگری 3 ماهه اول 2.1 بود و هنوز جواب ازمایشامو نگرفتم.... 11+ 6 هفته بودم..... نرمال هست؟ 30 سالمه؟ nt ,و باقی فاکتورها رو هم دکتر سونولوژیستم گفتش نرمال هست.
خدایا هزار مرتبه شکرت « یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ (ع) »...
2810