2777
2789
سلام
ببخشید که اینقدر زحمت می دم.
کسی که تو هفته 11 سونوی ان تی و آزمایش غربالگری رو داده و ریسکش پایین بوده، برای اینکه از عدم وجوداختلالات نوار عصبی مطمئن بشه باید تو هفته 16 کل سونو و آزمایش رو دوباره تکرار کنه؟
ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کارشناس عزیز

2روز قبل ازمایش ادرار و خون دادم میخواستم ببینین نتیجش چجوریه؟؟؟ در ضمن من هفته 25 بارداری هستم. لطفا

بگین گزینه هایی که LOW زده چی هست. و ممنون میشم هر گزینه بگین چیه. یکم نگرانم.

Hematology

C.B.C

w.b.c 10 ******** 4-10
r.b.c - 5.83 ******** 3.8-6.29
hgb-14.2 ******** 11-18
hct - 45.1% ******** 35-54
m.c.v L 77.4 ******** 80-100
m.c.h- L 24.4 ******** 26-32
m.c.h.c- L 31.5 ******** 32-36
platelets- 289 ******** 150-450
rdw-cv -15.3% ******** 10.9-15.7
anisocytosis**** hypocgromia****microcytosis - positive(+1)

Differential
neutrophils - 73%
lymphocyts - 26%
monocytes - 1%

Blood Biochemistry
fasting blood sugar - 70 ******** 70-100
gct(60 min) - 92 ******** <140

Urine Analysis

color yellow
appearance - semi-clear
specific gravity - 1.016
ph - 6.5
protein**** glucose****ketone**** bilirubin****urobilinogen- negative
blood/hgb- trace

Microscopia

w.b.c - 2-3
r.b.c- 5-6
epithelial cells - 4-5
bacteria - few
mucus - not seen
casts - not seen
crystals- not seen

Bacteriology

culturre- no groth after 24 hrs.
ایلیای من چه نازه.....
سلام. تو هقته 29 بارداری من قند ناشتام 85 بود و قند 1 ساعت بعد از گلوکز 162 بود. دکترم گفته یک کم رعایت کن. من هنوز شکلات وشیرینی و میوه میخورم ولی کمتر از قبل. میخواستم بدونم باید کلا مصرف شیرینی جات رو قطع کنم؟
مینو عزیز،

1- اگر پزشکتان صلاح ندانستند پس نیازی به انجام آن ندارید.

2- در اندازه گیری استاندارد NT حداقل باید سه بار NT اندازه گیری شده و عدد ماکزیمم برای محاسبه ریسک مورد استفاده قرار گیرد.
ساره عزیز،

اینقدر نگران نباشید.

طبق CRL=67 سن جنین تان حدود 6+12 هفته می باشد. وقتی آمدید آزمایشگاه عکس سونو به اضافه هر تستی که تا حالا انجام داده اید را بنویسید تا دقیقتر راهنمائیتان کنم.
مینو عزیز،

معنی عبارات cereb , NF, lateral ventricle در سونو گرافی قسمت fetal cranium چیه و مقدار نرمالشون در 18 هفته و 1 روز چقدره ؟
lateral ventricl بطن های جانبی،
NF ضخامت چین پشت گردن به همراه اندازه گیری پوست
cereb مغز
fetal cranium ساختار جمجمه

دوم Pctl چیه ؟
فکر کنم اشتباه نوشته اید کاملش را بنویسید.
مانا عزیز،

1- در تست پاپ اسمیر تغییرات سلولی ناشی از سرطان و یا ویروس های HPV که ناشی از ژنوتیپ های High Risk باشد بررسی می شود که جواب شما نشانه منفی بودن این موارد می باشد.

2- زگیل یا کوندیلوما ناشی از آلودگی با ویروس های HPV با ژنوتیپ های Low Risk می باشد. که می توان با فریز یا کوتر کردن و یا خودبخودی طی 18 ماه درمان شود.

بنابراین نگران نباشید
مریم گلی عزیز،

1- تست های غلظت خون شما خوب است و مواردیکه که Low می باشد در بارداری طبیعی است.

2- آزمایش ادرارتان هم مشکلی ندارد. و کشتتان هم منفی است. وجود فقط تعداد کمی گلبول قرمز باید مجددأ هفته بعد چک شود.
آزمایشگاه نیلوی عزیز

من امروز باید سونوی بیوفیزیکال در هفته 35 بارداری بشم
با توجه به دیابت بارداری شرایط حساسی دارم
خواهش می کنم اگر اطلاعی داری نظرتون راجع به سونوگرافی دکتر نوروزی تو پل رومی شریعتی را بفرمایید
و اینکه دستگگاههای مجهزی دارن یا نه؟

ممنون می شم
ازمایشگاه نیلوی محترم سلام و خسته نباشید.
شرکت همسرم ازشون ازمایش خون گرفته طبق سالهای گذشته . می خواستم در مورد چند موردی که برایتان می نویسم برایم توضیحی بدهید.
cholesterol 206 >200
hdl 33 35_80
sgpt/alt 54 >41
sgot 28 7_40
tiriglycerides 227 >200
nuet% 82 45.0_74.0
البته در سالهای گذشته ایشون سابقه چربی بالا رو داشت کبدش هم بزرگ هست واکسن هپاتیت رو هم زده. اما در 4 سال گذشته همه چیز نرمال بود یه دفعه دوباره این طوری شد. حالا با توجه به سابقش می خواستم راهنماییمون کنید که باید چه کنیم. ضمنا ایشون 35 سال دارن. مورد اخر رو لطفا بفرمایید چی هست ؟
با تشکر فراروان از لطفتون.

ازمایشگاه نیلوی محترم من در مورد خودمم سوالی داشتم:
خودمم باردارم و 22 هفته و 6 روزمه. می خواستیم 2 هفته دیگه با قطار به مشهد بریم 3 روزه. خواستم بپرسم در این ماه از بارداری ضرری نداره؟؟

سوال دومم اینکه من در 13 هفته و 3 روز رفتم سونوگرافی و دکتر گفت بالای 75% بچه پسره! دوباره در 19 هفته و 3 روز رفتم و گفت بچه دختره! حالا می خوام دوباره برم تا مطمئن بشم بالاخره چی هست! اخر همین هفته برم درست متوجه می شن یا صبر کنم 2-3 هفته دیگه برم؟؟
اون سایتی که در مورد سونوگرافها هست برای من باز نمی شه اسم دکتر سونوگرافم دکتر شهین رحمانی هست مطبش تو ایت ا.. کاشانی. شما لطف کنید بفرمایید ایشون معتبر هستن یا خیر.

ببخشید سوالهای این همه زیاد شد. ممنونم از لطفتون و خدانگهدارتون.

2810