2777
2789
رکسانا عزیز،

تا جواب تست HPV شما آماده نشود و ندانیم که آیا مثبت است یا نه و اگر مثبت است چه ژنوتایپی از این ویروس آلودگی ایجاد کرده است نمی توانیم چیزی بگوئیم. تا 3-2 روز دیگر که جوابتان آماده شد با من تماس بگیرید.
ممنون از پاسختون ،
1- آیا موارد اختلالات 2 تا 7 مربوط به مقدار NT بالا هم مثل مورد اول مربوط به مقادیر 2.2 تا 2.8 هستش یا مقادیر بیشتر از 3 ؟

2- آیا این اختلالات در دوره جنینی قابل تشخیص هست ، اگر بله با چه روشهایی و احیانا قابل درمان هست ؟

NT در سونوی 13+ 2 من برابر 2.7 بود و ریسکهای غربالگری اول و دومم در محدوده low risk من دیروز آنومالی اسکن کردم و سونولوژیست گفت همه چی خوبه،تک تک اعضا رو نشون می داد و می گفت طبیعیه . 4 تا حفره قلب ، فرم صورت ، مغز و .... مثلا در جواب سوالم که لازمه اکو کاردیو گرافی یا سونو سه بعدی بکنم یا نه ؟ گفت من هیچ چیز بدی ندیدم که بررسی بیشتر بخواد ، و گفت هیچ علامتی هم به نفع بیماریهای کروموزومی ندیدم .ضخامت پشت گردن دیروز 3 بود که گفت خوبه اما از اینکه فهمید هفته سیزده NT =2.7 بوده ولی آمنیو سنتز نکردم تعجب کرد و با تعجبش منو نگران کرد . در حالیکه دکتر زنانم NT>3 رو لازم به بررسی بیشتر می دونه و علرغم درخواست من هیچ بررسی تکمیلی دیگری ننوشت .و دکتر ژنتیک هم اون موقع گفت آمنیو سنتز نکنم .ولی بعد از نظر سو نو لوژیست دیروز در مورد 2.7 و جواب شما در مورد اختلالات ذکر شده در بالا فکر می کنم بهتره هر تست تشخیصی که می تونه خیالم رو راحت کنه رو انجام بدم .

3- سوالم اینه آیا این اختلالاتی که نام بردید تو همین سونو هفته 18 قابل تشخیصه یا کارای دیگه ای و هفته های بعد تر باید انجام بدم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته 28 هستم و تو ازمایشم میزان کلسترول و تری گلیسیرید و ای دی ال خیلی بالا بود .با اینکه تو ازمایش قبلیم همه چی نرمال بود و منم اصلا غذاهای چربی و .. مصرف میکنم علت چی می تونه باشه کسی وارده کمک کنه
کلسترول 336
تریگلیسیرید 288
ال دی ال 4.9
مینو عزیز،

1- آیا موارد اختلالات 2 تا 7 مربوط به مقدار NT بالا هم مثل مورد اول مربوط به مقادیر 2.2 تا 2.8 هستش یا مقادیر بیشتر از 3 ؟
بیشتر از 2.5

2- آیا این اختلالات در دوره جنینی قابل تشخیص هست ، اگر بله با چه روشهایی و احیانا قابل درمان هست ؟
بله با سونوگرافی

NT در سونوی 13+ 2 من برابر 2.7 بود و ریسکهای غربالگری اول و دومم در محدوده low risk من دیروز آنومالی اسکن کردم و سونولوژیست گفت همه چی خوبه،تک تک اعضا رو نشون می داد و می گفت طبیعیه . 4 تا حفره قلب ، فرم صورت ، مغز و .... مثلا در جواب سوالم که لازمه اکو کاردیو گرافی یا سونو سه بعدی بکنم یا نه ؟ گفت من هیچ چیز بدی ندیدم که بررسی بیشتر بخواد ، و گفت هیچ علامتی هم به نفع بیماریهای کروموزومی ندیدم .ضخامت پشت گردن دیروز 3 بود که گفت خوبه اما از اینکه فهمید هفته سیزده NT =2.7 بوده ولی آمنیو سنتز نکردم تعجب کرد و با تعجبش منو نگران کرد . در حالیکه دکتر زنانم NT>3 رو لازم به بررسی بیشتر می دونه و علرغم درخواست من هیچ بررسی تکمیلی دیگری ننوشت .و دکتر ژنتیک هم اون موقع گفت آمنیو سنتز نکنم .ولی بعد از نظر سو نو لوژیست دیروز در مورد 2.7 و جواب شما در مورد اختلالات ذکر شده در بالا فکر می کنم بهتره هر تست تشخیصی که می تونه خیالم رو راحت کنه رو انجام بدم .
طبق نظر پزشک تان عمل کنید و وسواس بیش از حد به خرج ندهید. NT برابر 2.7 زمانی نیاز به آمنیوسنتز دارد که ریسک تست های غربالگری شما مثبت باشد.

3- سوالم اینه آیا این اختلالاتی که نام بردید تو همین سونو هفته 18 قابل تشخیصه یا کارای دیگه ای و هفته های بعد تر باید انجام بدم ؟
سونوی هفته 26-24 هم باید انجام دهید.
روکسانا عزیز،

برای تشخیص HPV نمونه برداری به همراه تست پاپ اسمیر باید انجام شود. نگران نباشید فعلآ ببینیم جواب HPV مثبت می شود یا خیر و اگر مثبت می شود چه ژنوتیپی آلودگی ایجاد کرده مهم است. پس بگذارید جوابتان آماده شود بعد کامل در مورد آن با هم صحبت می کنیم.
خیلی خیلی ممنون از پاسختون . خیالم راحت شد از اینکه قابل تشخیصه . ضمنا آیا ضروریه اکو کاردیو گرافی هم انجام بدم ؟ اگه بله هفته چندم مناسبتره ؟
اگه ضروریه باید برم از دکتر دیگه ای بخوام بنویسه چون دکترخودم لازم ندونست و ننوشت با اینکه من خواستم .
ضمنا تو عکس سونو جایی که NT رو اندازه گرفته 3 تا رقم نوشته: 2.5 ، 2.5 ، 2.7
آیا معنیش اینه که 3 بار اندازه گیری شده و مقادیر مختلف بوده ؟
اگه بله چرا 2.7 رو در گزارش سونو اعلام کرده و نه 2.5 رو که دو بار تکرار شده و نه حتی میانگین 3 تا رو ؟

سلام دکتر عزیز که همه رو راهنمایی میکنید با حوصله.منیک هفته هست که دارم دیوانه میشم وکارم همش شده گریه ودعا کردن وتو سایتا دنبال مطلب گشتن.تو این سایت هر چی گشتم هیچ کس مشکل من وانگار نداشت ومن تکم.من امروز 14 هفته بارداری تموم میشه و به درخواست خودم از دکترم خواستم که تست غربالگری رو برام بنویسه جهت اطمینان بیشتر ولی دکترم به این کار عقیدهای نداشت.یکشنبه 4/10/90 رفتم از خون بدم گفتن این مال سه ماهه اول ونمیشه انجام داد.از اونجا بلافاصله رفتم سونو nt که جواب سونوگرافی من خوب نبود تیغه بینی 2/2 وهیپوپلاستیک وnt=1/9 وcrl=67mm گزارش شد.بقیه موارد همه نرمال بود .الان شنبه میخوام بیام ازمایشگاه شما برای تست تریپل مارکر.ولی با مطالعاتی که کردم تنها 2% جنین های نرمال استخوان بینی هایپوپلاستیک دارن.میخواستم بدونم من امیدم فقط 2% باشه؟و دیگه امیدی به ازمایشهای امنیوسنتز و تریپل مارکر نداشته باشم؟
در ضمن من 24 سال و10 ماهمه و فرزند اولمه و پارسال سقط به دلیل عدم رشد در هفته 10 داشتم سقط خود به خود صورت گرفت.
خواهش میکنم جواب من وسریع بدید شب و روز ندارم
2810