2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقای دکتر توی سونوگرافیم نوشته
جفت با گرید 1 در وضعیت قدامی
میزان مایع آمنیوتیک طبیعی
طول کانال سرویکس نرمال
FHR:136 b/min
FW:1595 gr که منطبق است بر منحنی 60٪ از نمودار رشد میباشد
sex:xx
EDC:90/9/12
ای یکتای بی همتا....یکتای ما را در پناه خودت محفوظ بدار
با سلام مجدد. کارشناس محترم

جفت در ناحیه قدامی و با ضخامت طبیعی . با گرید 2-0 . لبه تحتانی جفت تا internal os حدود 18 میلیمتر میباشد . من هفته 16 هستم . خواستم بدونم فاصله طبیعی جفت تا رحم باید چقدر باشد ؟؟؟
با سلام
من در مرحله پیش دیابت حاملگی هستم.فعلا با رژیم زیر نظر پزشک قندم رو کنترل میکنم .
1-قند یک ساعته یا دو ساعته بعد از غذاا از شروع غذا خوردن محاسبه میشود یا از اتمام ان .منابع داخلی در مورد این موضوع چیزی نگفتند اما در چند منبع خارجی با جمله از شروع غذا برخورد کردم.مقدار هدف رو پزشک برای من 120 برای دو ساعته ذکر کرده.این عدد از شروع غذا هست یا از اتمام ان؟
2-درموردقند ناشتا به خاطر حاملگی بعد از خوردن شام بعد از دو سه ساعت احساس گرسنگی میکنم وچیزی در حد یک سیب یا یک بیسکویت با چایی یا گردو میخورم.قند ناشتا از ساعت خوردن این اسنک حساب میشود یا از شام؟
با تشکر از شما
سلام و خسته نباشید
من هفته 23 حاملگی هستم و تا الان 3 بار سونوگرافی دادم که دوبعدی بوده و 3 بعدی ندادم
هفته 7 و 12 و 17
دکتر گفت همه چیز خوب و نرمال هست ولی چیزی از سونوی nt نگفت و تو سونو هم همچین اندازه ای نیست
فقط طول جنین و اندازه سر مشخص شده
دکتر زنانم هم چیزی از آزمایشات غربالگری به من نگفته و هیچ کدوم و انجام ندادم
من خیلی از اینکه چرا تو شهرستان ما این امکانات نیست ناراحتم و دکترهم میگه باید های ریسک باشی و بالای 30 سال داشته باشی که نیاز باشه... الان که زمان گذشته و من هیچ کدوم از آزمایشات و ندادم باید چیکار کنم؟!!!! هر روز نگرانی دارم
اگه سونوی سه بعدی برم میتونه جبران همه اینارو بکنه؟
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
با عرض سلام و خسته نباشید
من آخر هفته 12رفتم سونوی nt خدا رو شکر نتیجه خوب بود
فقط یه سوال
من 4 بار رفتم سونو شدم آخه نی نی به اون جهاتی که دکتر میخواست نمیچرخید
یه بار شیرینی خوردم یه بار ترشی اما نشد که نشد تا بار چهارم اون جهتی بود که دکتر خواست
این به نظرتون مشکلی داره؟
یه سوال دیگه سن نی نی از آخرین روز پری 5 روز بزرگتره یعنی سونو گفت 12 هفته و 5 روز
یعنی چه جوری میشه با هم فرق کنه؟
سوال 3 : دکترم آز غربالگری رو برای سه هفته دیگه واسم نوشت
یعنی به نظرتون مرحله اول را ضروری ندونسته؟
چون گفته بود نتیجه سونو رو بیار تا بگم کی برای آز غربالگری بری
هیچ وقت باطن زندگیمونو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنیم....
سلام خسته نباشید من الان 19 هفته هستم و دکترم یه ازمایشی به من داده به اسم xfp میخواستم بدونم این چه ازمایشی هست و ایا ازمایشگاه نیلو ای ازمایش رو انجام میده

از پاسخ شما سپاسگذار و ممنونم
همسرم بهترینم دوستت دارم
سلام خسته نباشید من الان 19 هفته هستم و دکترم یه ازمایشی به من داده به اسم xfp میخواستم بدونم این چه ازمایشی هست و ایا ازمایشگاه نیلو ای ازمایش رو انجام میده

از پاسخ شما سپاسگذار و ممنونم
همسرم بهترینم دوستت دارم
مینا 101 عزیز،

در آخر سونو نوشته: کنترل بطن‌های لترال مغز جنین پیشنهاد میگردد.
نگفتند هفته چندم مجدد کنترل شود

دکتر زنان گفتن ممکنه این حالت بین هفته 24-28 رخ بده ولی باید تا هفته 28 رفع بشه؟
بله

میخواستم بدونم احتمال خطر چه بیماری هست؟
لطفأ انگلیسی اختلال مورد نظر را برایم بنویسید تا به بقیه سئوالات به طور دقیق جواب دهم؟
هلیا عزیز،

1- عدد ریسک NTDS به نظرتون بالا نیست؟
خیر در محدوده کم خطر هست

2- شما چه سونویی در چه هفته ای به من پیشنهاد می کنید؟
چون جواب ریسک شما خوب هست شاید نخواستند سونوگرافی انجام دهید. ولی اگر خیلی نگران هستید، آنومالی اسکن در هفته 20-18 انجام دهید.

3- طول کانال سرویتکس را در کدام هفته اندازه می گیرند؟
در همان سونوی هفته 20-18 طول سرویکس را هم انجام دهید.
روزا عزیز،

1قند یک ساعته یا دو ساعته بعد از غذاا از شروع غذا خوردن محاسبه میشود یا از اتمام ان .منابع داخلی در مورد این موضوع چیزی نگفتند اما در چند منبع خارجی با جمله از شروع غذا برخورد کردم.مقدار هدف رو پزشک برای من 120 برای دو ساعته ذکر کرده.این عدد از شروع غذا هست یا از اتمام ان؟
پایان خوردن غذا به عنوان ساعت شروع حساب می شود.

2-درموردقند ناشتا به خاطر حاملگی بعد از خوردن شام بعد از دو سه ساعت احساس گرسنگی میکنم وچیزی در حد یک سیب یا یک بیسکویت با چایی یا گردو میخورم.قند ناشتا از ساعت خوردن این اسنک حساب میشود یا از شام؟
از خوردن این اسنک حساب می شود
2810