2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شلام کارشناس محترم.
من درهفته 25 هستم و دو هفته دیگه وقت دکتر دارم. دکترم گفت قبل ازاینکه برم آزمایش زیر را انجام بدهم. میشه لطفا راهنمایی کنید که این آزمایش مربوط به چی هست؟
VIA
VIC
FBS-2H GTT
BUN
CR
]COMBS
INDIRECT

ممنون میشم و یه سؤال دیگه اینکه آیا باید ناشتا باشم یا خیر....
با سلام من در هفته 18 بارداری هستم و در هفته16 آزمایش کواد را انجام دادم که خدا رو شکر خوب و جوابها منفی بود در ضمن من دو قلو باردارم میخواستم ببینم آیا به آزمایشهای دیگری احتیاج هست و یا امکان دارد یکی از جنین ها مشکی داشته باشند ولی آزمایش جواب نداده باشد.باتشکر
با سلام من در هفته 18 بارداری هستم و در هفته16 آزمایش کواد را انجام دادم که خدا رو شکر خوب و جوابها منفی بود در ضمن من دو قلو باردارم میخواستم ببینم آیا به آزمایشهای دیگری احتیاج هست و یا امکان دارد یکی از جنین ها مشکی داشته باشند ولی آزمایش جواب نداده باشد.باتشکر
با سلام من در هفته 18 بارداری هستم و در هفته16 آزمایش کواد را انجام دادم که خدا رو شکر خوب و جوابها منفی بود در ضمن من دو قلو باردارم میخواستم ببینم آیا به آزمایشهای دیگری احتیاج هست و یا امکان دارد یکی از جنین ها مشکی داشته باشند ولی آزمایش جواب نداده باشد.البته جواب ntهم یکی 0.47 ودیگری 0.48 است باتشکر
سلام خسته نباشید

من آزمایشات غربالگری 3 ماهه اول رو انجام دادم و براتون ارسال کردم که خدا رو شکر مشکلی نبود

خواستم بپرسم برای غربالگری 3 ماهه دوم کی باید برم و چه آزمایش یا سونوگرافی داره ؟!!

ممنونم
تحویل نمیگیرم سالی که بی تو باشد ...جایت حسابی خالیست ...
آرامش عزیز،

-میخواستم بدانم چون دکتر برایم دردفترچه تریپل مارکر را نوشته آیا میتوان با همین نسخه آزمایش کواد را بجای تریپل انجام داد؟
بله

2-جواب آزمایش کی آماده میشود چون من باید برگردم بوشهر؟
از پذیرش بخواهید که با دکتر یونسی هماهنگ شده و اورژانسی آماده کنند (یک روزه آماده می شود)

3-آخرین سونوگرافی من مربوط به هفته 9 +3می باشد آیا همین سونو کفایت میکند؟
بله

4-هزینه تست کواد مارکر چقدر است؟
با دفترچه بیمه تامین حدود 870000 ریال
شیما عزیز،

پیچ خوردگی بند ناف به دلیل کاهش جریان خون نافی می تواند منجر به آسیفکسی و الگوی غیر طبیعی ضربان قلب جنین، اسیدوز جنینی، فلج مغزی شدید و حتی ،( کاهش ضریب هوشی طی دوران بعد از تولد شود ( 1 بنابر این با توجه به نقش بسیار مهم آسیفکسی نوزاد در افزایش مرگ و میر و معلولیت های نوزادان و اطفال، اهمیت پیشگیری از آن به عنوان یکی از اولویت های طب مادران و نوزادان مطرح می باشد. زیرا آسیفکسی در بسیاری موارد منجر به مرگ جنین شده و در سایر موارد به دلیل ایجاد هیپوکسی و آسیب مغزی منتهی به فلج مغزی، تشنج و اختلال در یادگیری می شود. از آنجا که بند ناف ممکن است دور قسمت هایی از بدن جنین خصوصاً گردن پیچ بخورد و با پیشرفت لیبر و نزول جنین به داخل کانال زایمانی، انقباضات رحمی باعث فشردگی بند ناف و کاهش تعداد ضربان قلب جنین می شود. شیوع یک دور 23 درصد - پیچ خوردگی بند ناف به دور گردن جنین 33 می باشد ( 15،7،1 )، بنابراین پیچ خوردگی بندناف
می تواند به عنوان یکی از علل آسیفکسی نوزادی مطرح گردد ( 6). شایع ترین علت تغییرات غیر طبیعی ضربان در
طول زایمان عوارض بند ناف از جمله پیچ خوردگی آن به دور گردن و یا تنه و اندامهای جنین می باشد ( 5)، بطوری که در بیش از 40 درصد موارد اختلالات بند ناف الگوی .( غیر طبیعی ضربان قلب جنین مشاهده می شود ( 8 محققین نشان داده اند که وجود یک دور پیچ خوردگی بند ناف به دور گردن با افزایش میزان افت ضربان قلب جنین به صورت متغیر در طول مرحله اول و دوم زایمان همراه است ( 18،2 ) و احتمال اسیدمی شریان نافی را افزایش می دهد، در نتیجه احتمال دفع مکونیوم، نیاز به سزارین و آپگار پایین حین تولد را بیشتر می کند ( 1). از طرفی پیچ خوردگی می تواند باعث محدودیت رشد جنین شود و شدت محدودیت ارتباط مستقیم با تعداد پیچ خوردگی بند ناف دارد ( 17 ). پیچ خوردگی بند ناف به .( دور گردن حتی ممکن است منجر به مرگ جنین شود ( 1 بنابراین از آنجا که تقریباً تمام مواد غذایی لازم جهت رشد و بلوغ جنین توسط بند ناف از جفت به جنین می رسد، اختلالات ساختمانی و عملکردی بند ناف تاثیر مهم و
دارد و (perinatal) مستقیمی بر پیامدهای حوالی تولد مشکلات نوزادی از جمله سندرم آسپیراسیون، آنسفالوپاتی
ایسکمیک، هیپوکسیک و تشنج نوزادی گزارش شده است ( 9). از طرفی امکان تشخیص پیچ خوردگی بند
ناف در مرحله پری ناتال توسط سونوگرافی داپلر وجود دارد.

2- با وجود تمام موارد فوق با سونوگرافی مکرر داپلر و شمردن تعداد حرکت جنین بعد از خوردن هر وعده غذایی می توانید میزان خونرسانی جفت را تحت کنترل قرار دهید.
مامان ملیح عزیز،

WBC H 11.80 گلبولهای سفید خون می باشد
RBC L 4.19گلبولهای قرمز خون می باشد
Neo# H 8.34گلبولهای سفید خون از نوع ؟؟؟ می باشد
Neo% H 69.7گلبولهای سفید خون از نوع نوتروفیل می باشد
Lym% L 18.7 گلبولهای سفید خون از نوع لنفوسیت می باشد

Comments 4%

RBC L 3.99لبولهای قرمز خون از نوع نوتروفیل می باشد
Hematocrit L 35.9 نشانه کم خونی می باشد
Platelets L 95 تعداد پلاکت های خون می باشد.

تمام یافته های فوق به جز پلاکت ها در بارداری طبیعی می باشند.
خیلی ممنون آقای دکتر.
ولی طبیعی یعنی چی؟ یعنی من کم خونی ندارم؟
آخه الان دارم روزی 3 تا قرص آهن مصرف میکنم و با وجود همین 3 تا قرص آهن هم آزمایش دادم.

امروز که قرصهامو یادم رفته بود از سردرد و سرگیجه مردم . این به کم خونی مربوط نیست؟

به نظرتون اون آزمایشی که پلاکت رو کم نشون داده اشتباه بوده؟
no matter how you feel.Get up, dress up, show up, and never give up!  
2810