2777
2789
گلابتون عزیز،

نگران نباشید. مهم IgM می باشد که منفی هست و نشانه آن است که حداقل در یکسال گذشته به این عفونت مبتلا نشده اید. وجود IgG هم نشانه آن است که مصونیت دارید حالا به هر دلیل که اصلأ مهم نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
12هفته از انتقال جنین همسرم میگذره، تو این مدت روزی 3عدد پروژسترون50 تزریق میکرده تا اینکه ده روز پیش دکترش گفت بتدریج قطع کنه ولی دچار لکه بینی شد. جواب سونو از این قرار بود:
there is a single alive fetus in the uterine cavity with following characteristics:
position: breech
heart beats : 142
BPD:14 w2d
AC:13 w3d
FL:13w5d
gestational age is 13weeks and 5days. according to the fetal parameters.
plasenta is located in the anterior aspect of the uterine cavity showing normal appearance. grade o.
AFT:normal
cervical length is about 26-27mm with no sign of cervical incompetency.
weight:73gr
US ADC:12/2/90

که بلافاصله سرکلاژ شد.

حالا میگه باید تا هفته 36 پروژسترون هفتگی تزریق کنه.

لطفا بفرمایید سونو بجز کم بودن طول دهانه رحم مشکل دیگه ای نشون نمیده؟اگر در مورد پروژسترون هفتگی اطلاعاتی به من بدید ممنون میشم .اسم این آمپول دقیقا چیه؟ زمانبندی تزریقش به چه صورتیه؟
متشکرم
عارف عزیز،

1- نه مشکلی دیگری ندارد.

2- احتمالأ پرولوتون تزریق می کند که اگر 250 میلی گرمی باشد هفته ای یکبار و 500 میلی گرمی هر 10 روز یکبار می باشد. بهتر است طبق توصیه پزشکتان تا هفته 36 ادامه دهید.
آز غربالگری رو گرفتم
(papp-a...................5.85
free beta hcg..........34.4
nt.....................1.4
nb..................present
down syndrome.........1:34600
age alone...........1:1140
eguivalent age risk......<15.0
trisomy18...............1:99000
این ها برای آز غربالگریم اومده کسی میدونه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
سلام آفای دکتر خسته نباشید
tsh ام 1 ماه پیش 5.89 بود 1 ماه دارو لووتیروکسین خوردم الان آزمایش دادم tsh ام اومده پایین شده 1.36
TPOآنتی (anti thyroid peroxidaseزده برام 18.5 در صورتیکه رنج نرمالش زده 16-1 نرماله یا مشکل داره ؟؟؟؟ دلیلش چیه؟؟؟؟؟
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
2810