2777
2789
هلیا عزیز،

می خواستم اگر امکان دارد در مورد بعضی از مفاهیم آزمایش کواد مارکر برایم توضیح دهید.
1- NTDs اختلالات طناب عصبی
AFP-2 یکی از هورمونهای مترشحه از جفت و جنین بوده که در اختلالات کروموزومی کاهش و یا افزایش می یابد.
HCG-3 یکی از هورمونهای مترشحه از جفت و جنین بوده که در اختلالات کروموزومی کاهش و یا افزایش می یابد.
UE3-4 یکی از هورمونهای مترشحه از جفت و جنین بوده که در اختلالات کروموزومی کاهش و یا افزایش می یابد.
INA-5 یکی از هورمونهای مترشحه از جفت و جنین بوده که در اختلالات کروموزومی کاهش و یا افزایش می یابد.
Corrected MOM-6 فرمول اصلاح شده نتیجه هر یک از این هورمونها تقسیم بر میانگین نرمال هر هورمون در همان روز و هفته بارداری می باشد.

به نظر شما
TRISOMY 21: 1:3566
TRISOMY 18: 1:30000
SLOS:1:30000
NTDs: 1:1406
خوب است؟ بله نتایج فوق خوب می باشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنیل عزیز،

در ازمایشGTTقند ناشتا 83-1 ساعته 176-2 ساعته 149- 3 ساعته 114 بود-این یعنی من دیابت دارم و باید انسولین بزنم؟ممنونم که راهنماییم می کنید

اگر باردار باشید فقط قند یک ساعته و دو ساعته شما مشکل دارد و باید تحت رژیم قرار بگیرید و نیازی به انسولین نیست.
نانا عزیز،

دکترم برای من آزمایش تست سلامت جنین نوشته که 28 آبان باید انجام بدم .میخواستم بپرسم این تست فقط آزمایش خون و سونوگرافی هست یا اینکه از کیسه آب هم نمونه میگیرن؟

اگر زیر 14 هفتگی باشید فقط آزمایش خون و سونوگرافی انجام می شود.
کارول عزیز،

تزریق واکسن هپاتیت ب در بارداری مشکلی ندارد و بهتر است در انیستیتوی پاستور تزریق کنید. بهتر است قبل از تزریق واکسن هپاتیت ب تست HBs Ab انجام شود که اگر مثبت باشد نیاز به تزریق واکسن ندارید.
سلام . یه سوال داشتم .من الان هفته 33 هستم .تو هفته 31 سونو دادم که مشخص شد جنین هیدرونفروز خفیف داره.که 8 میلیمتره. اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم راهنماییم کنه
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
با سلام و تشکر از اینکه وقت میزارین و جواب میدین .
سوال من کمی متفاوته وراجع به غربالگری نیست اگه ممکنه لطفا جواب بدین .
من بچه ی اولم که به دنیا اومد زردی داشت و با اینکه خیلی بالا نبود و نیازی به بستری نداشت بیلیروبین 12 ولی زردیش موندگار شدو بعد از کلی دوا دکتر بستری شدو عمل شد توی عمل از کبد بیوبسی کردند و گفتند احتمالا هپاتیت سی یا ویروس هرپس .......خلاصه بعد از مرخص شدن بردیمش پیش دکترای دیگه یه دکتر گفت گالاکتوزمی و شیرش رو عوض کرد اما متاسفانه جواب ندادو در چهارونیم ماهگی فوت شد.......البته توی یک ماه و نیم عمل شدودر جواب بیوبسی گفتند نود درصد کبد ازکار افتاده و سیروز کبد شده...

الان باردار هستم و تمام ازمایشات لازم رو انجام دادم حتی جنین رو با ای وی اف و پی جی دی انتقال دادند و از نظر کروموزومی برررسی شده اما برای گالاکتوزمی میخواستم ببینم چیکار باید بکنم .شنیدم بعد ازمتولد شدن باید ازمایش بدم که اگه خدای نکرده مبتلا بود همون اول شیرش عوض بشه ایا شما این ازمایش رو انجام میدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/میدونین چندمین روز تولد باید انجام بشه ؟؟؟؟؟؟/جوابش چند روزه حاضر میشه ؟؟؟؟؟؟؟ایا هنوزم باید نمونه خارج فرستاده بشه یا دستگاهش در ایران هم واردشده؟؟؟؟؟؟؟ببخشید زیاد سوال میکنم خیلی نگرانمممممم

کارشناس محترم آزمایشگاه نیلو با تشکر از پاسخ شما،
متاسفانه من زمان را برای انجام سونو و آزمایشات سه ماهه اول از دست دادم و الان در هفته 13 میباشم زیرا سونوژیست شیراز هم که برای nt می خواستم بروم متاسفانه مسافرت رفته .از این بابت نگرانم لطفا مرا راهنمایی کنید آیا با انجام آزمایش سه ماهه دوم که تا 80% قدرت تشخیص دارد میتوانم جبران کنم؟ ضمنا دکترم برایم آزمایش تریپل را در دفترچه نوشته آیا همین کافیست یا کواد باید نوشته شود وکدام بهترآست؟بسیار سپاسگزارم
سلام آقای دکتر خسته نباشید اگه خاطرتون باشه من در مورد آز اسپرم شوهرم ازتون سوال پرسیدم شما فرمودین smi پارامتر مهمی در بارداری نیست ولی وقتی من به یه دکتر نشنون دادم گقتن این پارامتر از اهمیت خیلی زیادی برخورداره من حسابی گیج شدم بعد هم گفتن با این شرایط امکان بارداری خیلی ضعیفه میشه یه بار دیگه به این آز نگاه کنین خیلی ممنون میشم
alive sperm concentaration = 10 که جدیدش شده 6
motility (a+b = 15% جدید : 70 درصد
normal morphology = 16 % جدید: 60 درصد
motile sperm con.(msc = 1.5 m/ml جدید = 4.2
functional sperm con (fsc = 1.0 m/ml جدید = 2.1
sperm motility index (smi = 41 جدید = 14 (که خیلی کم شده)

all sperm= 40 m/sample جدید = 18
all motility sperm = 6.0 جدید= 12.6
all functional sperm = 4.0 جدید = 6.3
volume در قبلی 4 و در جدید 3 هست
نظر شما هم با دکتر یکیه؟ در مورد امکان بارداری چی؟
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
ستایش عزیز،

در مواردی به دلیل ناهنجاری‌های رحمی، مادر قدرت نگهداری جنین را تا زمان معمول ندارد. در حال حاضر نیز با توجه به روش‌های باروری مصنوعی، به دلایل مختلف مادران قدرت کمتری در نگهداری جنین تا پایان 9 ماه دارند و در نتیجه شیوع نارسی نوزاد بالا می‌رود.

پرستاران شیفت شب علاوه بر اینکه از نظر جسمی و روحی دچار ضربه می‌‌شوند، متاسفانه نسبت به سایر زنان شاغل، بیشتر در معرض خطر بروز زایمان‌های زودرس و سقط جنین هستند. عواملی همچون شب کاری، استرس شغلی و تماس با داروها، علاوه بر تاثیرات منفی بر جنین، احتمال زایمان زودهنگام را در پرستاران افزایش می دهد.

اما به‌طور کلی علت عمده زایمان‌های زودرس معلوم نیست.
2810