2777
2789
سلام آزمایشگاه نیلو..
گفته بودم که من تو تا فیبروکیست کوچولو تو سینم دارم ..با چه دارویی میتونم از بین ببرمشون..چه غذاهایی براش بهتر و بدتره؟ شما گفتین با متخصص صحبت کنم ..میشه لطفا یکی رو خودتون معرفی کنید؟
ممنون
هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آزمایشگاه نیلو این جواب آزمایش برای پروتیین ادرار در بارداری است میشه لطفا بگید نیاز به بستری شدن هست یانه؟ممنون
24H URHNE PROTEN306 MG/24H<150

24H URINE VOLUM 1700ML/24H 800-2000
برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
باسلام وخسته نباشید
خواهش میکنم منوراهنمائی کنیددرموردسونواست.خواااااااااااااااااااااااااااااهش
منتظرپاسختان درتاپیکم هستم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=133735&postID=6032869#6032869
آزمایشگاه نیلو
با سلام و عرض خسته نباشد
من دیروز هفته 12برای NT رفتم که دکتر بعد از scan و اندازه گیری تیغه بینی و پشت گردن گفتن خوبه و ریسک سندروم دان پایین هست ، البته آزمایش خون نگرفتن و گفت 4 هفته دیگه بیا . و بعد گفت یه آزمایش خون دیگه هم هست که بین هفته 15-17و اگه خودت خواسته باشی انجام میشه و اگه بخوای میتونی هر 2 آزمایش رو با هم همون هفته 16 بدی.
حالا من میخواستم بدونم NT بدونه آزمایش خون همزمان هم صحیح هست؟ روی برگه درمانی من نوشتن NT : 0.08 و یه چیزه دیگه هم 6.4که کلمه معلوم نیست شاید قدش باشه . لطفآ نظرتون رو بگید
سلام آقای دکتر.

برای تشخیص علت و میزان کم خونی چه آزمایشهایی باید بدم؟ هم در مورد کم خونی فقر آهن هم در مورد سایر موارد کم خونی؟؟؟

و آیا این آزمایشها در همه جا در دسترس هستند؟؟

خیلی خیلی ممنون
no matter how you feel.Get up, dress up, show up, and never give up!  
سلام خسته نباشید من 35 روز از موعد پریود گذشته آزمایش بتا هم دادم زیره 5 هست مطمین باشم که باردار نیستم چون هیچگونه علایم بارداری هم ندارم همچنین سابقه تاخیر یــــــــــــــــــــــــک دنیا ممنون
خداجونم دوست دارم فقط همین...
با سلام و خسته نباشید به آزمایشگاه نیلو
من در 12 هفته و 4 روز بارداری میباشم و در بوشهر زندگی می کنم.پس از درخواست من برای آزمایشات غربالگری ، پزشکم برای 2 هفته آینده تست تریپل مارکر را نوشت و گفت در بوشهر تنها این تست انجام می شود.بنظر شما بهتر نیست من هنوز که وقت دارم آزمایش دابل مارکر و کواد مارکر و سونوگرافی nt را انجام دهم ؟یا صبر کنم و همان دو هفته آینده تریپل را انجام دهم؟آیا تریپل مارکر به تنهایی کافیست؟ و با توجه به عدم شناخت نسبت به امکانات و دقت آزمایشگاههای بوشهر نظرتان برای انجام این آز‍مایش در یک شهر دیگر چیست؟لطفا مرا راهنمایی فرمایید.خیلی ممنون
من الان در هفته 10 بارداری هستم دکترم برام آزمایش خون برای چکاپ نوشت و در هفته 9 انجام دادم. در جواب آزمایش من مقدار TSH برابر 0.2 است و رنج نرمال بین 0.3 تا 5 .
من نتیجه رو به دستیاردکترم نشون دادم و اون به دکتر نشون داد گفت نیازی به دارو نیست میخواستم ببینم این مقادیر برای جنین ضرری دارد یا اینکه طبیعی
در ضمن BUN خون هم 6 بود و پایین بود برای اون هم هیچی نداد.
هیچ وقت باطن زندگیمونو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنیم....
دوباره سلام و ممنون از اینکه جوابمو می دین، دیروز خواسته بودین که نرمال تست های سرخجه رو براتون بنویسم، تا بهم بگین چقدر احتمال داره که اشتباه باشه
Rubella IgG:37.7 زیر9 منفی - 9 تا 11 borderline - بالای 11 مثبت
Rubella IgM: 46 زیر 20 منفی - 20 تا 25 Equivocal - بالای 25 مثبت
با سلام و عرض خسته نباشید

خواستم نتیحه غربالگری 3 ماهه اولم را برام تفسیر کنین

ممنونم

papp-a 3.43 .70 mom
free-beta hcg 34.49 .90 mom
n.t 1.8 .92 mom
fetal nasal bone present

risk of downs less than 1 in 20000

ریسک باقی گروموزومی ها رو محاسبه نکرده اند !!! چزا به نظرتون ؟

یه سوال هم در مورد تیروئیدم داشتم :

t4 11.82 4.5-14
t3 2.37 0.8-2.2
t.s.h 0.33 0.3-5
thyroxin uptake 1.27 0.8-1.30
free t4 - index 9.31 4.2-13

ستون اول سمت راست refrence range هست

تیروئیدم کم کار یا پر کار نیست ؟
تحویل نمیگیرم سالی که بی تو باشد ...جایت حسابی خالیست ...
2810