2777
2789
طول سرویکس از کی باید اندازه گیری شود؟ من 3 بار سوتو دادم اما همچین چیزی بهم نگفتن!
خطر پره اکلامپسی و اکلامپسی از کجا میشه تشخیص داد؟
من که ue3 های لایت بوده یعنی چی؟
ببخشید چند سوال کردم آخه خیلی نگرانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارول عزیز،

جواب شما با اطمینان 80% در محدوده کم خطر است. ریسک پره اکلامپسی شما هم نرمال است. برای طول سرویکس هم باید از سونولوژیست بخواهید که اندازه گیری شود چرا که روتین نمی باشد.
کارول عزیز،

جواب شما با اطمینان 80% در محدوده کم خطر است. ریسک پره اکلامپسی شما هم نرمال است. برای طول سرویکس هم باید از سونولوژیست بخواهید که اندازه گیری شود چرا که به طور روتین اندازه گیری نمی شود.
پیش دکتر رحیم یا رحیمی در بیمارستان میرزا کوچک خان رفتن ولی میخوان پیش بهترین دکتر برن(آخه میرزا کوچک خان آموزشیه).
حالا شما ی دکتر خوب نمیشناسید معرفی کنید؟؟
حیلی حیلی ممنون
سلام آقای دکتر ممنون از پاسخگویی قبلیتون.دکتر زنتیک برام آزمایش تریپل مارکر نوشته.دقت این آزمایش از کواد مارکر کمتره؟با توجه به اینکه من و همسرم فامیل هستیم آیا لازمه حتما کواد مارکر بدیم؟متشکرم
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام کارشناس محترم.
می‌خواستم ببینم خانمهایی که در ماه 5 بارداری جنینشان سقط می‌شود به چه علت است و چه علائمی دارد؟ من در هفته 22 هستم و نمی‌دانم چرا بیخودی استرس گرفتم. شاید دلیلش این باشد که خیلی به ندرت متوجه تکان های چنینم می‌شوم.
اقای دکتر سلام

من هفته 29 بارداری هستم ازمایش تیرویید دادم لطفا برام توضیح میدید
T4=16.2 MG/DL
T3 Uptake=1.3%
FTI=21.1(اینو برام HIGH زده بود)
T3=218 ng/dl
TSH=2.08mlU/ml

در ضمن من اصلا سابقه بیماری تیرویید نداشتم قبل از بارداری هم ازمایش داده بودم

چند مدت هست که بعضی وقتها تپش قلب دارم

ممنون میشم
2810