2777
2789
سلام آزمایشگاه نیلو..
من تو تا فیبروکیست کوچولو تو سینم دارم ..با چه دارویی میتونم از بین ببرمشون..چه غذاهایی براش بهتر و بدتره؟
ممنون
هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی نظر شما اینه که تست کواد مارکر بدم؟در ضمن من تاریخ آخرین پریودم22 خرداد بوده ممکنه بفرمایید کی باید برای سونو هفته 12 برم؟لطفا تاریخشو برام مینویسید.
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام خسته نباشین.من الان 2 ماه تمام است که حامله شدم از طریق میکرو همون بار اول به لطف خدا نتیجه گرفتیم میخوام راهنماییم کنین که چه آزمایش ها یی لازمه برای نینیم؟اسپرمهای شوهرم تعدادش خوب بود فقط تعداد اسپرم زنده اش 55%بود و 25%اسپرمها شکل نرمال داشتند.3تا جنین انتقال دادن که یکیش گرفت.ممنون از راهنماییتون.
با عرض سلام و خسته نباشید، لطفا درمورد سونو و جواب آزمایش زیر راهنمایی بفرمایید:

uterine contains a single alive fetus, shows normal heart beat, with transverse presentation
fetal measurement:
B.P.D 20mm 13+2 weeks
C.R.L 60mm 12+4 weeks
placenta is positioned in anterior & low lying
amnotic fluid amount is adequate.
follow up sonography at G/A 20-22 week is recommended.
cervical lengh:33-34mm
این نتیجه سونوی هفته 13 همسرمه، جفت پایین چه مفهومی داره و باید چکار کرد؟

جواب آزمایش خونش هم عنایت بفرمایید:
GTT: fasting 70
60min:160
120min:160
180min:147

R.B.c: 5.21
hemoglobin: 11
M.C.V:72.7
M.C.H: 21.1
M.C.H.C: 29
RDW-cv: 21.4
بقیه موارد در حد عادیست.
این میزان قند خون خطرناکه؟
میزان کم خونیش چقدره؟

عذر میخوام طولانی شد.
متشکرم
با سلام و خسته نباشید و تشکر از صبر و حوصله شما در پاسخگویی
1- من در هفته شانزدهم بارداری هستم. وقتی برای سونو مراجعه کردم که هفته دوازدهم تمام شده بود و پزشکم با دیدن سونوگرافی برایم آزمایش نوشت ولی گفت 10 الی 12 روز دیگر انجام بده. وقتی سر موعد به آزمایشگاه مراجعه کردم از نمونه گیری خودداری کرده و گفتند 12 روز بعد مراجعه کنید با این حساب من در پایان هفته پانزدهم آزمایش دادم. احساس می کنم که نتیجه این آزمایش خیلی نمی تواند دقیق باشد. ضمن اینکه من 38 سال سن دارم و باید بیشتر مراقب باشم و وضعیت من دقیقتر بررسی شود. حالا به نظر شما باید چکار کنم. ضمناً پزشکم به جای کواد مارکر، تریپل مارکر نوشته بود. آیا می توانم به جواب آزمایشم اعتماد کنم.
2- ضمناً می خواستم در مورد غربالگری ترکیبی سه ماه اول و سه ماه دوم که در سایتتان نوشته بودید توضیحی کوتاه بدهید که به چه صورت است؟؟
3- شنیده ام که اگر مشکلی در جنین وجود داشته باشد تا چهارماهگی برای سقط جنین مجوز داده می شود (درایران). اگر چنین است پس آزمایشات غربالگری سه ماهه دوم و سه ماه سوم برای چیست؟ آیا درمانی برای افراد مشکل دار وجود دارد؟
سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما

last-new

volume2_____________________3.5
abnormal forms-60______________________-45%
motility-20%poor,80%nil____________________5%fair,35%poor, 60% nil

تعداد هم در هر دو 10 میلیون میباشد

با سلام
دکتر یونسی میشه بفرمایید این دو آزمایش که یکی قبل از عمل و اونی که بالاش نوشته جدید بعد عمل هست چه تغییری کرده ممنون

سلام آقای دکتر خسته نباشید شوهر من دیروز جواب آزمایش اسپرمش رو گرفت اول خرداد 90 عمل کرده میخواستم بدونم این بندهایی که نوشته بیشتر شده خوبه ؟ بند ششم چیه که انقدر کم شده؟ میشه معنی هر بند رو برام بنویسید. ممنون میشم دکتر

alive sperm concentaration = 10 که جدیدش شده 6
motility (a+b = 15% جدید : 70 درصد
normal morphology = 16 % جدید: 60 درصد
motile sperm con.(msc = 1.5 m/ml جدید = 4.2
functional sperm con (fsc = 1.0 m/ml جدید = 2.1
sperm motility index (smi = 41 جدید = 14 (که خیلی کم شده)

all sperm= 40 m/sample جدید = 18
all motility sperm = 6.0 جدید= 12.6
all functional sperm = 4.0 جدید = 6.3

دکتر ممنون میشم برام توضییح بدید که اینا یعنی چی؟ در ضمن من جدید ها رو فارسی نوشتم قدیمی ها رو لاتین تا اشتباه نشه. میزان volume در قبلی 4.0 و در جدید 3 بوده.اگر کسی با این آزمایش اقدام کنه برای بارداری امگان بارداری خیلی کمه؟
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
سلام. من هفته هفت بارداری هستم. دیروز از آزمایشگاه با من تماس گرفتن و گفتن که فاکتور سرخجه مثبت شده و باید دوباره نمونه خون بدم... من جواب آزمایشمو گرفتم و رفتم یه آزمایشگاه دیگه آزمایش دادم، ولی چون چند روز دیگه طول می کشه و من دارم از نگرانی می میرم، می خواستم بدونم چقدر احتمال داره که این جواب اشتباه باشه:
Rubella IgG: 37.7
Rubella IgM:46
سلام آزمایشگاه نیلو عزیز
خسته نباشید
من رفتم سونو سه بعدی توی این سونو نوشته آریتمی قلب جنین. ضربان قلب بیشتر وقت سونو رو 153 بود ولی یکی دو بار به 50 رسید. دکترم گفت باید برم اکو از قلب جنین. می خواستم راهنماییم کنید. این مسئله تا چه حد خطرناکه؟؟ اکو قلب جنین چیه؟ یعنی بچه من نارسایی قلبی داره؟ آیا قبل از به دنیا اومدنش فابل درمانه؟ چرا این اتفاق افتاده؟ چون من و شوهرم نه فامیلیم نه سابقه فامیلی داریم. تمام ازمایشات و سونوهای قبلی هم خوب بوده. در ضمن 19 هفته هستم. خیلی ممنون میشم از جوابتون
2810