2777
2789
آزمایشگاه نیلو جان یادم رفت سوال دیگم رو بپرسم من تو آزمایش ادرارم جلوی پروتئین نوشته بود trace اما دکتر بهم دارو نداد ! مسئله ای نیست؟
و در قسمت RBC مقدار Hb=16/2 و hct=48/2 هستش میخواستم بدونم این دو چی هستن ؟ و مقدارش نرماله؟
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
سلام آقای دکتر

یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین سوالم در مورد شیاف پروژترون و آمپول پرولوتون هست به نظرتون کدامیک بهتره من هفته 15 بارداری هستم یا هر روز یه شیاف استفاده کنم یا اینکه هفته ای یه آمپول پرولوتون الان موندم شیاف خیلی سخته و اذیت میکنه نمیدونم چیکار کنم ؟
به نظر شما شیاف تا هفته چندم بارداری باید استفاده بشه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خسته نباشید من الان هفته 15 هستم ولی حالت تهوع دائمی دارم الان 2 روزه با توجه به اینکه توی 3 ماه اول حالت تهوع گذری داشتم دلیلش چی میتونه باشه بی میلی به غذا هم دارم لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم ب 6 هم میخورم ااثر نداره میگن تو 3 ماه دوم تهوع خوب نیست داشته باشم هم صبح دارم هم شب. احساس میکنم معده ام حساس شده پسته و شیر نمیوتنم بخورم. برنج هم همینطور. الان 3 روزه فقط گوه و خیار و بیسکویت خوردم وزنم هم کم میشه ممنون
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
سلام خسته نباشید
من دوقلو باردارم، توی سونوگرافی سه بعدی هفته 23(تمام)در توضیحات برای یکی از جنین ها نوشته شده بود:
در بررسی قلب جنین :تصویر یک کانون هاپراکو در بطن چپ دیی دیده می شود.
و برای هر دو:
در بررسی کلیه های جنین: mild pelectasisدر هر دو کلیه دیده می شود.
با تشکر
مومو عزیز،

1- پرکاری تیروئید باید در دوران بارداری تحت کنترل قرار گیرد اما نکته ای که در درمان زنان باردار مبتلا به پرکاری تیروئید هست اینکه.. مجاز نیستیم از داروهای ضد تیروئید معمول مثل متی مازول.. کاربی مازول.. استفاده کنیم.. و همینطور استفاده از جراحی تیروئید و و یا ید رادیو اکتیو هم ممنوع است و تنها میتونیم از پروپیل تیو اوراسیل استفاده کنیم..
2- پرکاری تیروئید در دوران بارداری می تواند سبب کاهش وزن هنگام تولد جنین، اختلالات رشدی داخل رحمی (IUGR) ، افزایش ضربان قلب جنین و ...
3- علائم و نشانه‌های پرکاری تیروئید در نوزادان نیز شامل: گواتر (بزرگی غده تیرویید)، تولد زودرس، تب، قرمزی صورت، تپش قلب، فعالیت و بیقراری می‌باشد. اگر بیماری خفیف باشد ممکن است نیاز به درمان خاصی پیدا نکنند و خود به خود به حالت طبیعی بازگردد. اما اگر اختلال، کودک را به واقع بیمار کرده باشد درمان باید صورت گیرد و یا داروهای ضد تیروئیدی مورد نیاز است.
4- بنابراین برای هر خانم بارداری که سابقه پرکاری تیروئید دارد، مشاوره با پزشک مربوطه در طول دوران بارداری بسیار ضروری است.

افرا عزیز،

1- دقیقأ در آمنیوسنتز چی رخ داده است تا بهتر بتوانم کمکت کنم
2- سونوی تفصیلی همان سونوی سه بعدی به همراه داپلر می باشد.
3- تکرار آمنیوسنتز دلیلی ندارد ولی به سوال اولم جواب بده ببینم موضوع چیست.
سلام آقای دکتر

یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین سوالم در مورد شیاف پروژsترون و آمپول پرولوتون هست به نظرتون کدامیک بهتره من هفته 15 بارداری هستم یا هر روز یه شیاف استفاده کنم یا اینکه هفته ای یه آمپول پرولوتون الان موندم شیاف خیلی سخته و اذیت میکنه نمیدونم چیکار کنم ؟
به نظر شما شیاف تا هفته چندم بارداری باید استفاده بشه ؟
عسل مامان عزیز،

1- معمولأ در هفته های پایین تر از شیاف پروژسترون استفاده می شود و در هفته های بالاتر از آمپول پرولوتون.

2- بستگی به شرایط بیمار می تواند تا هفته 34- 28 ادامه پیدا کند.�
ممنونم که بی دریغ پاسخگو هستید.
من بدشانس ترین مادری هستم که تا حالا آمنیوسنتز شده. در تبریز ظاهرا فقط نمونه برداری در بیمارستان الزهرا انجام میشه. اونجا هم همه میدونن چه اوضاعیه. نمونه ها رو تک تک تحویل افراد نمیدادن. 4 نفر هم اون روز برای این آزمایش اومده بودند.
بعد از خارج شدن من از اتاق نمونه گیری افراد بعدی به نوبت رافتن و خارج شدن تا اینکه سه تا نمونه بیرون آوردند که روی هیچ کدام اسم من نبود! و چون دوتای دیگه صاحب داشت اینو دادن دست من که صد درصد مال توست و برچسبش رو عوض کردند. داشتم دیوونه میشدم. از کجا معلوم این مال بچه من باشه. با چشم گریون نمونه رو بردم آزمایشگاه . مشاور خیلی دلداریم داد و گفت قول میده هر چهار جواب رو از هر آزمایشگاهی باشه پیگیری کنه اگر کمترین مشکلی بود تکرار بشه. کسایی که اومده بودن ریسکشون خیلی بالا بود. یک به 80- یک به 17. اگر اشتباهیبچه رو سقط کنم چی؟ اگر اشتباهی سالم نشون بده چی؟ من این هزینه رو کردم تا خیالم راحت شه الان تو بدبختی گیر کردم. گفتم تا هشیار باشین و خودتون از متعلق بودن لوله آزمایش به شما قبل از نمونه گیری اطمینان حاصل کنید. من بدشانسی بزرگی اوردم. نمیدونم چی بشه. سهل انگاری بزرگی انجام دادن. کاملاً یادمه که اسم منو حتی موقع نمونه برداری نپرسیدن. مطمئناً نمونه من نمیتونه با نمونه فرد چهارم که داخل بود اشتباه شده باشه چون هنوز نمونه ایشون برداشته نشده بود.اما چون اسم ایشون روی لوله آزمایش (مثلا متعلق به من) بود! میشه نتیجه گرفت تمام لوله ها قبلا لیبل خوردن و داخل اتاق نمونه برداری بودن و چون کسی اسمی از من نپرسیده بود احتمال اینکه این سه نمونه قاطی شده باشند هست. دکتر آزمایشگاه گفت اگر جنسیت این نمونه دختر در بیاد مال شما نیست(بچه من پسره) اما اگر پسر باشه جای تردید هست. دیروز هم که رفته بودم اونجا یه دکتر دیگه حضور داشت و با بی رحمی تمام به من گفت ما در نتیجه مینویسیم که نمونه تحویل داده شده به ما سالم یا بیمار بوده و هیچ مسئولیتی نداریم! من اصلا آزمایشگاه رو مسئول نمیدونم اما این حرف نهایت نامردیه! فقط سلب مسئولیت که مبادا فردا چیزی گریبانگیرشون بشه. همچجنین گفتن تعداد سلول توی نمونه ظاهرا کمه و معلوم نیست جواب بده یا نه...
من الان روزهاست از دل و دماغ افتادم و خیلی پشیمونم چرا رفتم آمنیوسنتز و بچه رو در خطر قرار دادم و هزینه ای متقبل شدم که به جای آرامش دادن به من منو آشفته کرده.