2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالی عزیز،

شما تست تریپل مارکر انجام داده اید و با 67% اطمینان برای سندرم داون مشکلی ندارید.
طی جوابتان معلوم هست که نوشته CAlculated risk of trisomy 21 LOWER than prior risk of a
years women(1/350) به معنی ریسک پایین می باشد.

نگران نباشید.
با سلام

من در هفته 13 سونوی غربالگری همه چیز نرمال بود

ولی در ازمایش فقط سندرم ادوارد احتمال 1 به 264 ریسک داشت

من 26 سالمه میخواستم بدونم امنیوسنتز رو باید 100 در صد برم؟ ممنون
وقتی خوشبختی که وجودت آرامش بخش دیگران باشه...
آزمایشگاه نیلوی عزیز

میخواستم بدونم کانال سرویکال سیلندریک و طویل و ناحیه ایسم نیز دیلاته و سیلندریک هم عرض کانال تصویر شده که زمینه را برای سقط فراهم می کند در عکس رنگی رحم من چیست؟بقیه نرمال بود که ننوشتموممنون میشم جواب بدین من دو بار سقط داشتم در هفته 8 که فاصلشون یک ماه بود.آیا به این دلیله؟! دکترم ماه دیگه وقت داده برم . ممنونم.
سلام دوست عزیز ...من قبلا هم راجع به آزمایشات غربالگری از شما سوال کرده بودم ولی متاسفانه بارداری من پوچ بود و تو هفته 7 متوقف شده بود بدون اینکه دکتر متوجه بشه در نهایت مجبور به کورتاژ شدم روز بعد از عمل رفتم سونو برای اینکهمطمئن بشم بقایای بارداری مونده یا نه جواب سونو رو مینویسم اگر چه دکترم گفت این لخته ها خود به خود دفع میشه ولی نگرانم میخوام اگه ممکنه نظر شما رو هم راجع به جواب این سونو بدونم
فاطمیا عزیز،

از موسسه نسل امید بپرسید که آیا می توانند در صورت انجام تست کواد مارکر، ریسک سکوئنشیال را هم گزارش کنند؟ در صورت مثبت بودن به همان موسسه مراجعه کنید. چرا که قدرت تشخیص تست سکوئنشیال از همه پروتکل ها کاملتر است و حیف است این پروتکل برای شما گزارش نشود.

سلام.....

این جواب سونوگرافی من تو هفته 6 بود.به نظر خودم وخیلی ها زود رفتم.به نظر شما با توجه به این جواب جای نگرانی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

G.S is seen fundus of uterus.heart beat is not seen now.
yolc sac is not present now.no hemorrhage is found.
G.S :<3 weeks
cervical length:27 mm.cervix is closed
RT ovary contains 38*35 mm cyst

در جواب این سوال من تو پستهای قبلی شما گفتید سونوگرافی بارداری رو تایید نم کنه و تیتر بتا رو خواستید....
من دیروز که 7هفته و 4 روز داشتم آزمایش تیتر بتا دادم که جوابش شد...1065
حالا نظر شما چیه
Lilypie First Birthday tickers