2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم خیلی اره وقت دارم فقط من به دکترم بگم واسم چه تستی تو دفترچم بنویسه اونی که دقیقق تراز همه هست رو میشه بگید بگم واسم بنویسه ممنون شما خیلی خوبید
میگویند بهشت زیرپای من مادر است.....به بهشت نمیروم اگر دخترم آنجا نباشد....آریساسادات من..
ببخشید من خیلی سوال میکنم خیلی معذرت میخوام شما در رابطه باانتقال این نوع ناهنجاریها اطلاعی دارید اینکه درصد انتقال چقدره
میگویند بهشت زیرپای من مادر است.....به بهشت نمیروم اگر دخترم آنجا نباشد....آریساسادات من..
سلام اقای دکتر یه سوال بیربط به ازمایش دارم. امشب من جایی رفتم که تو تاریکی راه پله یهو گربه اومد از بین پام دررفت. من از خود گربه نمیترسم ولی چون یهم بود و تو تاریکی یه آن خیلی ترسیدم .روی بچه چه تاثیری داره؟؟؟؟؟
اعصابم خراب شده
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
سلام آزمایشگاه نیلو عزیز من تقریبا 20 روزی هست فشارم بالای 12 است یعنی یک دفعه 12 یک دفعه 13 میشه الان تو اوایل ماه پنجم بارداری هستم همه چیزم رعایت میکنم تا قبل از این فشارم 9 رو 6 بود خیلی خیلی نگرانم لطفا راهنماییم کنید چی کار کنم ؟نمخوام واسه بچه اتفاقی بیفته اصلا نمک نمیخورم روزی 4 وعده میوه میخورم ولی بازم فشارم بالا ست خواهش می کنم کمکم کنید
دوباره اینارو میذارم + t 21
من یه سوال در مورد جواب آزمایش غربالگریم دارم که امروز جوابش رو گرفتم. این رو توی هفته 16 انجام دادم
میخواستم ببینم راستش جوابم مشکلی نداره؟ خیلی نگرانم. چون توی آزمایشگاه پیشگام که جواب رو به همسرم میدادند یه جوری برخورد کردند که خیلی نگرانش کرده بودند!
AFP ng/ml 25.0 0.613 MOM
Hcg IU/ml 35.0 1.391 MOM
UE3 ng/ml 2.1 1.257 MOM

minor risk of Trisomy 18
Minor Risk of NTD

tri.18 1/21213
راستش من این t21 رو پیدا نمیکنم.فقط توی کامنتا نوشته:
CAlculated risk of trisomy 21 LOWER than prior risk of a
years women(1/350). Amniocentesis shouldn`t be recomended based on this abalysis

age 1/1104
bio.2t 1/1091
spina bifida 1/57138
این اعداد هم توی نمودار نوشته...
ممنونم.
مامان آسمان کوچک عزیز،

1- احتیاج به ناشتایی ندارد.
2- در آنومالی اسکن هفته 20-18 تمام بندهای هر انگشت هم چک می شود. در حالیکه در سونوی NT فقط وجود هر انگشت با اطمینان 70-60% چک می شود که به این معنی است اگر هم دیده نشود یک نقص اصلی حساب کنند.