2777
2789

کارشناس عزیز اینم ازمایش شوهرمه هر وقت فرصت کردید بررسی کنید ممنون میشم!!

sperm conection=89.000.000
radial progresive=11.8%
slow progresive=29.6%
non progresive=15.7%
immotile=42.9%
=======
sperm morfology
normal=58%
head defects=32%
neck or midpiece defects=3%
tail defects=6%
cytoplasmic droplets=1%
=====

ph=8
volume=6

برای محبت هایی که عمیقند، دور بودن و نبودن هرگز بهانه از یاد بردن نیست

خدا بهتون صبر بده از دست سوالهای ماو واقعا دستتون درد نکنه یک دنیا ممنون
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه آزمایشگاه خودم رفتم دومی رو میخوام بیام نیلو نگفتید کی بیام وقت بگیرم هزنه چقدر میشه هم سونو هم آز؟

ممنون میشم
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
خیلی ممنونم. انشالله خیر ببینید که انقدر صبور با حوصله جواب میدین.
یه پیشنهاد داشتم لطفا ادرس ازمایشگاه رو کنار اسمتون اضافهکید چون 100% ادما اشتباهی میرن اون قبلیه.
به نظرتون احتیاج به ازمایش سه ماهه دوم دارم؟
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
ملینا عزیز،

فکر می کنم در مورد دوم منظورتان rapid progressive است که بهتر است بالای 25% باشد. یک دوره درمانی نیاز دارد و توصیه می شود از انجام کارهایی که ساخت اسپرم را مختل می کند مثل عادت داشتن به حمام گرم و طولانی ؛سونا ؛ پوشیدن لباس زیر تنگ ؛ نشتن های طولانی مثل شغل رانندگی خودداری کند.
کارشناس عزیز خیلی خیلی خیلی ممنونم.............

البته اینم بگم (شرمنده از سوالات پی درپی . )

تو متن ازمایش اینطوری نوشته:

rapid progressive=11.8%=a
slow progresive=29.6%=b
a+b)> 50

عسل عزیز،

طبق پروتکل ذیل فقط گروه یک و هفت باید مرحله دوم را انجام دهند.
پروتکل پی گیری بیماران در غربالگری سه ماهه اول به صورت ذیل است:
بر اساس نتیجة تست غربالگری سندرم داون در سه ماهة اول، بیماران در هفت گروه قرار می‌گیرند:
1- گروه اسکرین مثبت (high risk): در صورتی که ریسک زن باردار بیشتر از 1:50باشد (یعنی در ریسک اعلام شده مخرج کسر از 50 کوچک‌تر باشد)، باید مستقیماً برای انجام تست‌های تشخیصی ارجاع داده شود.
2- گروه با ریسک بینابینی (Borderline risk): در صورتی که ریسک زن باردار بین 1:50 تا 1:1500 باشد، توصیه می‌شود تا سه ماهة دوم منتظر بماند و تست سکوئنشیال را انجام دهد.
3- گروه اسکرین منفی (low risk): در صورتی که نتیجة غربالگری توأم سه ماهة اول کمتر از ریسک تفکیک کننده (1:1500) باشد غربالگری سندرم داون پایان می‌پذیرد و بیمار فقط برای بررسی اختلالات لولة عصبی یا NTDs به منظور اندازه‌گیری آلفافتوپروتئین و محاسبة AFP MoM در هفتة 15 الی 16 حاملگی به آزمایشگاه ارجاع داده می‌شود.
4- در صورتی که تنها یافتة غیر طبیعی در جنین، وجود NT بالای 3 میلی‌متر بوده و سن مادر بالای 35 سال باشد، باید برای انجام آمنیوسنتز ارجاع داده شود.
5- در صورتی که تنها یافتة غیر طبیعی در جنین، NT بالای 4 میلی‌متر بوده و سن مادر کمتر از 35 سال باشد، باید برای انجام آمنیوسنتز ارجاع داده شود.
6- زنان در هر سنی اگر جنین آنها NT بالای 3.5 میلی‌متر داشته باشد، باید در هفتة 20-18 حاملگی برای اکوکاردیوگرافی ارجاع داده شوند.
7- طبق توصیه آخرین راهنمای British Colombia Prenatal Genetic Screening Program = BCPGSP کانادا علاوه بر گروه دوم، گروه‌های زیر هم باید تست‌های کامل سکوئنشیال را انجام دهند:
- زنان بالای 35 سال در هنگام زایمان (در چاپ پیشین راهنمای مزبور، سن این گروه زنان بالای 36 سال ذکر شده بود.)
- زنان با بارداری دوقلویی
- زنانی که سابقه‌ای از بچه یا جنین مبتلا به سندرم داون، ادوارد و یا اختلالات لولة عصبی داشته‌اند (و یا والدینی که ناقل هر نوع ترانس‌لوکیشن، دیلیشن، اینزرشن و یا اینورشن باشند که سبب افزایش ریسک داشتن بچة مبتلا به تکامل کروموزمی نامتوازن می گردد).
- زنان بالای 35 سال که سابقة 3 بار یا بیشتر سقط دارند. (در چاپ جدید این راهنما، این گروه حذف شده و در همان گروه اول قرار می گیرند).
- زنانی کهHIV مثبت هستند (از آنجائیکه انجام آمنیوسنتز در این گروه از زنان سبب افزایش بالقوة انتقال HIV از مادر به جنین می‌شود بنابراین بهتر است برای کاهش موارد مثبت کاذب تست‌های غربالگری در این گروه از زنان از تست سکوئنشیال استفاده شود).
- زنانی که IVF یا ICSI انجام داده‌‌اند.

کارشناس عزیز من سه ماه دارو مصرف میکنم و خبری از بارداری نیست.

میخام قبل از انحام بقیه مراحل درمانی شوهرم یه ازمایش دیگه بدن. میشه یه ازمایشگاه معتبر به من معرفی کنید.ممنون میشم.

این ازمایشگاه نیلو که شما کارشناسش هستید . این ازمایش رو انجام میدن؟؟اگه هست لطفا ادرس یا شماره تماس ازمایشگاه رو به من بدید. سپاسگزارم....

ملینا عزیز،

1- بله در این آزمایشگاه انجام می شود . فقط توصیه می کنم روز سوم بعد از آخرین نزدیکی این تست انجام شود. توی این سه روز هم از گرفتن دوش آب گرم ، رفتن به سونا یا جکوزی و خوردن هر گونه دارو (به غیر از ویتامین)خودداری کند.
2- آدرس آزمایشگاه نیلو: خیابان ولی عصر ، بالاتر از پارک ساعی ، خیابان سی و دوم ، پلاک 4، طبقه دوم
شماره تماس: 8942