2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فروزان عزیز،

cervical canal length is 31.8 mm طول دهانه سرویکس

Amniotic Fluid - adequate مایع آمنیوتیک به اندازه کافی وجود دارد.

plcenta - posterior موقعیت قرار گرفتن جفت در دیواره پشتی رحم است

BPD-61MM=24 WEE,5day فاصله بین دو استخوان گیجگاهی است

HC-234MM=25WEEKS,3DAY محیط دور سر است

TIB - 42.6MM=26WEEKS,4DAY طول استخوان درشت نی ساق پا می باشد

HL-43.5MM=26WEEKS

FL-45.6MM=25WEEKS,1DAY طول استخوان ران پا می باشد

AC - 199.7MM=24WEKS,4DAY محیط دور شکم است

Average gestational age=25weeks,3day میانگین سن سونوگرافیک جنین است

Nasal bone= present استخوان بینی دیده شده است

Heart FHR=147/Min ضربان قلب 147 بار در دقیقه است

12 Long bones = visible استخوانهای بلند دیده شده است
سلام
صمیمانه از وقتی که برای جواب دادن به سوالات ما صرف میکنین تشکر میکنم
امیدوارم همون قدر که به ماها آرامش میدین خدا بهتون کمک کنه
من 7 هفته و 5 روزه بودم رفتم سونو اما دکتر سونو گفت 5 هفته و 3 روزه است و نوشته small fetus و کیسه 15 میلی
کلی نگرانم شما میتونین راهنماییم کنین ؟ آیا این خیلی خطرناکه؟
پیشاپیش از لطفتون ممنونم
ممنون از پاسختون
راستش از بس استرس داشتم هرچند دکترم گفت موردی نیست! ولی من نتونستم حت تا جواب شما صبر کنم و رفتم پیش مشاور ژنتیک. ایشون خیلی خوش برخورد و منطقی بودند و توصیه کردند با توجه به استرسی که دارم و خطر بینابینی و جهت اطمینان کامل آمنیوسنتز انجام بدم. معرفی نامه هم نوشتند. خوشبختانه کشت مولکولی هم دارد این مرکز و گفت اختلالات شایع 3 روز تا یک هفته و خطر بقیه ناهنجاریها تا یک ماه مشخص می شود. تقریبا تصمیم گرفتم برای این تست مراجعه کنم.
سلام عزیزم ترخدا مرگ من به این سوال من هر چه زودتر جواب بدید من 29 ساله هستم تازه رفتم تو ماه پنجم بارداری اولم هست هفته قبل تست غربالگری رو انجام دادم چیزی که منو خیلی نگران کرده و دارم میمیرم جواب RISK OF NTD من شده 1 در 20 این خیلی بد؟چرا اینجوری شد؟چرا دکترم گفت ماه دیگه باید برم سونو سه بعذی ؟مگه ضرر نداره؟دارم دیونه می شم حالا باید چه کار کنم ؟
کارشناس محترم و عزیز ازتون خواهش میکنیم اگه میشه جواب عکس رنگی من و آزمایش اسپرم همسرمو تفسیر کنید

من 30 ساله هستم یک پسر 7 ساله دارم الان یک سال و نیمه برای دومی اقدام میکنم و نتیجه نگرفتم بچه اولمو همون ماه اول باردار شدم اما الان .............

پس از ترزیق ماده حاجب کانال سرویکال و رحم و هر دو لوله از ماده حاجت پر شده است

کاویته رحم نسبتا بزرگ و جادارو جسم رحم در قسمت وسطی حفره لگن و در پوریسون آناتومیک قرار دارد.

در کاویته اندومتریال تصویری دال بر توده فضاگیر و یا دیکفت مشخص دیده نمیشود.

در سری کلیشه ها سر کانول فلزی دستگاه داخل کانال سرویکال قرار گرفته و رویت این ناحیه را مشکل نموده .

کانال سرویکال گلابی شکل و نسبتا کوتاه و ناحیه ایسم باریک و نسبت به سگمال انفریور رحم اکسانتریک قراردارد!! پس از ترزیق ماده حاجب کانال سرویکال و رحم و هر دو لوله از ماده حاجت پر شده است

کاویته رحم نسبتا بزرگ و جادا و بدنه طویل و کشیده و جسم رحم در قسمت وسطی حفره لگن و در پوریسون آنامیک قرار دارد.

در کاویته اندومتریال تصویری دال بر توده فضاگیر و یا دیکفت مشخص دیده نمیشود.

ناحیه ایسم باریک و طویل و تا اندازه ای رژیه نمایان است.

هر دو لوله فالوپ از ماده حاجب پر شده طول و دیامتر و پریستالتیسم لوله ها عادی و قسمت دیستال پیچیده است.

در کلیشه کنترل هر دو لوله باز و پرمالیته لوله راست تا اندازه ای کمتر از طرف مقابل است .

در postdrainage film ب=ماده حاجب لوکالیزه در قسمت سانترال حفره لگن و پیچیدگی باقیمانده و تخلیه و پخش دارو بکندی انجام می گیرد

تجمع دارو به این شکل پیچیده با سابقه جراحی و ناباروری نشانه چسبندگی در صفاق لگنی و اطراف لوله ها و توجه به آن توصیه می گردد...!!!

کارشناس محترم بابت پاسخهایی که دادید بسیار ممنون و سپاسگزارم. امیدوارم هیچ وقت مستاصل و درمانده نشید (مثل من!)

من روز سوم پری این ازمایش رو دادم . (مشکل ناباروری ) میشه نظرتون رو بگید ممنون! درضمن من 36 سالمه

T4=7/7
T3=135/9
TSH=4/11
FSH=9/2
LH=3/9
PROLACTIN=27/4
======================
یه سوال دیگه هم دارم . برای برای بررسی انجام تخمک گذاری 4 بار به فاصله زمانی دو روز سونوکردم. بار اولی فولیکولم 15 بود . دو روز بعد 20 - دو روز بعد 22 - دو روز بعد نوشته بود فولیکول 17 دفورمه!!! - ولی مایع کلدوساک قابل توجهی دیده نمیشود

متاسفانه دکتری که تحت نظرش هستم به سونو اعتقادی نداره و اصلا بهش توجه نکرد. میشه نظرتون رو بگید؟
بازم ممنونممممممم

برای محبت هایی که عمیقند، دور بودن و نبودن هرگز بهانه از یاد بردن نیست

ستایش عزیز،

1- اگر 7 هفته و 5 روز از روی آخرین پریودتان حساب می کنید به شرطی درست است که 6 دوره پریودی قبل از بارداری درست باشد، می تواند ملاک محاسبه سن جنین قرار گیرد.
2- سونوی این هفته خیلی برای محاسبه سن جنین دقیق نمی باشد ولی با این وجود اسم سونولوژیست را در سایت fetalmedicine.com چک کنید.
سمانه عزیز،

1- طبق جواب فوق احتمال ریسک اختلالات طناب عصبی حدود 5% است و 95% مشکلی ندارد.
2- طبق گفته دکترتان باید برای پی گیری آن سونوی سه بعدی انجام دهید و در اینجا فایده انجام این سونو از ضرر احتمالی آن کمتر است.
3- در خیلی از خانمها به طور موقت AFP افزایش پیدا می کند که ربطی به جنین ندارد. تمام این کارها برای اطمینان از سالم بودن جنین انجام می شود. سعی کنید نگران نباشید و کمی مصرف نمک و ترشی را تا انجام سونوگرافی محدود کنید.
سمیر عزیز،

1- لطفأ به جواب سئوالت در رابطه با عکس رنگی تان به تاپیک پرسش و پاسخ در مورد تست های ناباروری آزمایشگاه نیلو مراجعه کنید.
2- در مورد اسپرموگرام شوهرتان:
مطمئنید round cell:1-16 می باشد؟

بقیه جوابهای شوهرتان نرمال است

ملینا عزیز،

1- واحدهای اندازه گیری شده برای هر هورمون و رنج نرمال هر کدام را برایم بنویسید؟
در مورد تست FSH و LH رنج نرمال در فاز فولیکولار (Follicular Phase) را بنویسید.
2- زمان شروع اولین سونوی شما در دوره پریودی کی بوده است؟