2777
2789
مامان منصوره عزیز،

در سونوگرافی سه ماهه اول 5-4 مرکز سونوگرافی با آزمایشگاه نیلو همکاری می کنند. اگر بخواهید می توانیم برایتان از این مراکز برای سونوی سه ماهه دوم وقت بگیریم.

سونوگرافی خانم دکتر مژگان زارع
سونوگرافی دکتر وهاب آقایی
بسیار ممنون و سپاسگزارم.......

شرمنده این پست منو ملاحطه کردین؟

تو متن ازمایش اینطوری نوشته:

rapid progressive=11.8%=a
slow progresive=29.6%=b
a+b)> 50

برای محبت هایی که عمیقند، دور بودن و نبودن هرگز بهانه از یاد بردن نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ممنون میشم دکتر که برام نوشت دوباره مزاحمتون میشم خیلی خیلی ممنون امیدوارم هیچ روزی تو زندگیتون به بن بست و سردرگمی و مشکل برنخورید آمین
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
پریسا عزیز،

سونوی NT جزو سونوی مهم در دوران بارداری می باشد. چون علاوه بر اختلالات کروموزومی در یک سری از اختلالات دیگر مثل موارد ذیل افزایش می یابد:

1- اختلالات قلبی و اختلالات شریان‌های بزرگ (از هر 33 جنینی که NT آنها بین 2/2 تا 8/2 میلی‌متر است، یک جنین به اختلالات قلبی - عروقی مبتلا است. زمانی که NT بیشتر از 5/3 میلی‌متر باشد این احتمال تا 1 به 16 افزایش می‌یابد).
2- فتق دیافراگماتیک
3- نارسایی ریوی
4- دیسپلازی اسکلتی
5- عفونت‌های مادرزادی
6- طیف وسیعی از سندرم‌های ژنتیکی (به ویژه آنهایی که سبب کاهش تحرک جنین می‌شوند)
7- اختلالات متابولیکی و هماتولوژیک
8- دو درصد جنین‌های نرمال بدون داشتن هیچ‌گونه مشکل خاصی NT بالا دارند
آزمایشگاه نیلو محترم:
من قبلا هم نتایجه آزمایشمو خدمتتون عرض کردم و فردا هم وقت دارم برای مشاوره ژنتیک اما یه سوالی داشتم
با توجه به اینکه کوادم ریسکش 1:226 و نیلو هم انجام دادم خواهرم از کارمندای آزمایشگاه دی هستن گفتن که اطلاعاتمو بدم و پزشکای آزمایشگاهشون هم تو نرم افزارشون بزنن که ریسک کواد من شد 1:70 و هم خواهرم هم خودم نگرانیمون بیشتر شده به نظرتون این تفاوت برای چی هستش؟ متشکرم
سلام و وقت به خیر
قبل از مطرح کردن سئوالم از شما به خاطر زحمات دلسوزانه و صبورانه تان تشکر میکنم. امیدوارم هیچ نگرانی در زندگی نداشته باشید و همانطور که مادران را از نگرانی در می آورید خداوند هم شمارا یاری کند.

من آزمایشات غربالگری سه ماه اول را انجام نداده ام. تنها چیزی که از سه ماهه اول دارم یک سونوگرافی مشخص کننده حاملگی، سن حاملگی و ضربان قلب جنین است که نرمال بوده است.

در هفته 14 بارداری ابتدا سونوگرافی را در مرکز سونوگرافی دی تبریز که طبق تحقیقاتم جزو بهترینهای تبریز است انجام دادم. به گزارش سونوگرافی هیچ آنرمالی ماژور دیده نمی شود. سن حاملگی را هم 14 تا 15 هفته تخمین زده است.
فردای همان روز برای انجام غربالگری سه ماهه دوم به آزمایشگاه رفتم. نتایج به دست آمده به شرح زیر است:
value corr.moms
AFP 14ng/ml 0.67
HCG 75000 2.17
uE3 2ng/ml 1.36
gestational age 14+2

خطر تریزومی 18 کمتر از یک به ده هزار
خطر تریزومی 21 اساس بیوشیمیایی 1 به 414
age risk یک به 813
خطر NTD یک به 2537

نگرانی من در مورد تریزومی 21 هست. من چه اقدامی باید انجام دهم. بسیار نگرانم. آیا برای مشاوره ژنتیک و آمنوسنتز بروم یا خیر؟ سم من 28 ساله هست و سابقه هیچ مشکل ژنتیکی را نداریم. سطح آلفا فوتوپروتئین من 14 بود که رنح نرمال آن را برای هفته 15 بارداری 32 تا 80 زده بود و خیلی کمتر از حد نرمال است و خیلی خیلی مرا نگران و سراسیمه کرده. ممنون میشم مرا راهنمایی کنید.
ازمایشگاه نیلو
سلام و خسته نباشید
امروز سونو nt -nb انجام دادم خوشحال میشم نظرتون رو بگین.در ضمن با توجه به اینکه کمی زود سونو را انجام د ادم(10 هفته و 5 روز)به نظر شما لازم است یک بار دیگر تکرار شود یا نه؟

سن جنین با توجه به crl=38mmمعادل10 هفته و 5 روز است.nt=0.8 mm و در حد طبیعی است و nbدیده شد
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
سلام تو سونو این موارد را نوشته که خیلی دوست دارم معنی هر کدوم رو بدونم و
و اینکه تا چه حد این موارد نرمال هستند؟

cervical canal length is 31.8 mm

Amniotic Fluid - adequate

plcenta - posterior

BPD-61MM=24 WEE,5day

HC-234MM=25WEEKS,3DAY

TIB - 42.6MM=26WEEKS,4DAY

HL-43.5MM=26WEEKS

FL-45.6MM=25WEEKS,1DAY

AC - 199.7MM=24WEKS,4DAY

Average gestational age=25weeks,3day

Nasal bone= present

Heart FHR=147/Min

12 Long bones = visible
سلام کارشناس محترم،
من امروز صبح برای کوادمارکر به آزمایشگاه نیلو مراجعه کردم. وامروز 15 هفته ام تمام شد. برای 5 شنبه جوابم آماده میشه. کدام تست بودکه فرمودید همان روز جواب می‌دهند؟
و آیا فکر می‌کنید من اگر 16 هفته ام تمام شود می‌توانیم با سونوی معمولی جنسیت را تعیین کنیم یا خیر؟
ممنون آزمایشگاه نیلو جان، تصمیم گرفتم آمینو سنتز رو بدم اما خیلی نکرانم. تا چه مدت بعد از این آزمایش احتمال سقط جنین وجود داره ؟
ضمنا دکتر برای من سونوگزافی برای سه ماهه دوم هم نوشته ، به نظر شما حالا که من تصمیم به آزمایش آمینو رو گرفتم باز هم نیازی به این سونوی سه بعدی که گغته اول 18 هفتگی انجام بده یعنی میشه یه هفته بعد از آمینو سنتزم بازم هست؟ یعنی همه مسکللات جنین در این آمینو سنتز مشخص نمیشه (آحه میگن سونوگرافی زیادش خوب نیست و برای جنین ضرر داره)
افرا عزیز،

1- ملاک تصمیم گیری در مورد تست های غربالگری ، ریسک های گزارش شده برای تریزومی 21،18 و NTDs می باشد. ریسک شما برای سندرم داون 1 به 414 می باشد که در محدوده ریسک های بینابینی قرار می گیرد. دو توصیه در این موارد می شود:
1-1- انجام سونوگرافی تکمیلی در هفته 20-18 و چک کردن تمام مارکرهای خفیف سندرم داون (مثل NF، توده اکوژن در قلب و روده ها و وجود یک شریان در ناف و ...) که اگر همگی طیبعی باشد جای نگرانی نیست.
1-2- مراجعه به آزمایشگاه و درخواست انجام تست کواد مارکر به جای تریپل مارکری که الان انجام داده اید.