2777
2789
مرسی‌ از پاسختون .ببخشید که انقدر سوال می‌کنم این آمپولی که شما میگین نام تجاریش چی‌ هست ؟ که به پزشکم بگم .و اینکه من سه شنبه سونو سلامت جنین دارم یعنی‌ ممکن هست تو این مدت بالا رفته باشه ؟؟؟ اون سونو برای هفته ۱۳ بود و الان در هفته ۲۳ هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سلام. ممنون از تاپیک خوبی که دارید و نگرانی ماهارو کم میکنید.

من تاریخ اخرین پریودم 13 تیر شب بود که روز اول رو از 14 تیر حساب کردم رو ز4 شنبه 16 شهریور رفتم

سونو دکتر فرزانه و ایشون گفتن اوایل هفته 8 هستم یعنی سن سونو با سن پریود حدودا 1 هفته فاصله داره و اینکه

به من گفتن برای 30 تا 35 روزه دیگه یه سونوی مهم دارم که باید بدم که برای سلامت جنین هستش و به من برای

20 مهر ماه وقت دادن.اول اینکه میخواستم ببینم این سونو که گفتن مهمه همون NT هستش؟؟ دوما این تاریخ برای

سونو خوب هست؟ من میتونم صبحش به ازمایشگاه شما مراجعه کنم برای ازمایش و عصری ساعت 6.30 وقت

سونو دارم؟ و یه سوال دیگه اینکه با بیمه تکمیلی اسیا هم قرار داد دارید؟ هزینه از مایش با تامین اجتماعی چقدر

هست؟
ایلیای من چه نازه.....
مریم گلی،
1- بله سونوی NT است.
2- سونوی دکتر فرزانه از سونوهای بسیار خوبی است که ما بطور مستقیم با ایشان همکاری نمی کنیم (بدلیل شلوغ بودن مرکز سونوی ایشان). ولی بیمارانی که می توانند ازش وقت بگیرند یک ساعت قبل از رفتن به سونوگرافی به آزمایشگاه مراجعه کرده و تا زمانیکه سونو انجام می شود و جواب اش آماده می شود. جواب تست های بیوشیمیایی هم آماده شده و در همان روز تحویل بیمار می شود.
3- بله با بیمه آسیا هم قرارداد داریم و به شرط نوشتن آزمایشات در دفترچه بیمه آسیا ، هزینه اش حدود 13 هزار تومان و با تامین اجتماعی حدود 54 هزار تومان می شود.
سلام
من هفته ی گذشته که اول هفته ی هجده بودم رفتم دکتر و برام ازمایشات سه ماهه دوم بارداری رو نوشتن ولی نتونستم برم انجام بدم و احتمالا دوشنبه یا چهارشنبه میرم ازمایشگاه که وارد هفته ی نوزدهم شدم ولی تو اینترنت جایی خوندم بهترین زمان هفته ی شانزده تا هجده است ایا مشکلی به وجود نمیاد من هفته ی نوزده این ازمایش رو بدم و ازمایشات غربالگری سه ماهه اولم کاملا نرمال بود سونوگرافی هم خوب بود ممکنه این سری مشکل داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ما ازدواج فامیلی داریم و الان هم دوقلو همسان باردار هستم...
ممنون از تاپیک بسیار خوبتون ......
مامان منصوره عزیز،
1- ریسک تان خوب است و جای نگرانی ندارد. ولی توی این مرحله قدرت تشخیص 85% است و اگر مرحله دوم را با توجه به NT انجام بدهی خیالت راحت تر می شود.
2- دیگر اینقدر استرس نداشته باش.
سلام آزمایشگاه نیلو بازم من اومدم با سوالاتم. من الان تو هفته 16 رفتم و دوباره آز غربالگری کوادمارک و IPS رو دادم. این نتیجه اونه. من دوباره دارم میمیرم از نگرانی چون یه چیزی راجع به تریزومی 18 نوشته که من نمی فهمم. لطفا اگر براتون امکان داره این نتیحه رو برای من تفسیر کنین. ممنونتون می شم

Clinical Information

Gestational age: 16w1d
by U/S (12w5d on 10/08/11)
maternal age at term: 38years
maternal wieght: 71
maternal race: caucasian
maternal IDDM: no
gestation: singleton
screening status: initial sample

CLINICAL RESULTS
uE3 2:00 ng/ml 1.07
BhCG 26674.0 IU/L 0.94
Inhi bin A 138.0 pg/ml 0.84
Risk assessment (at mid-trimester)
OSB: 1:6220
Down Syndrome: 1:12400
Age alone: 1:149
Equivalent risk: <15.0
Trisomy18 1:15000

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

اینم نتیجه نمودارها:
Down Syndrome:
Serum Screen: 1:12400
Age only: 1:149

OPEN SPINA BIFIDIA:
Serum Screen: 1:6220
Population prevalence: 1:1000

Interpretation:

DOWN SYNDROME
Screen Negative: The risk of down syndrome is Less than the screening cut-off. The serum screen has indicated a REDUCED risk from that based on maternal age.No follow-up is indicated regarding this result.

OPEN SPINA BIFIDA
Screening Negative:These maternal serum AFP result is NOT elevated for a pregnancy of this gestational age. The risk of an open neural tube defect is less than the screening cut-off.

TRISOMY 18
Screening Negative: These serum marker levels are not consistent with the pattern seen in Trisomy 18 pregnancies. Maternal serum screening will detect approximately 60% of Trisomy 18 pregnancies. (این همون چیزیه من اصلا سردرنیاوردم یعنی چی؟)

CLINICAL RESULTS
PAPP-A 8:00mg/L 0.60 AFP 35.8 IU/ml 1.39
Free Bhcg 53.0 ng/ml 0.77 uE3 2.00ng/ml 1.07
BhCG 26674.0 IU/L 0.94
Inhibin A 138.0 pg/ml 0.84

Rislk Assessment (at mid-trimester) Cut-offs
OSB: 1:6220 1:104

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs

نتیجه نمودار:
Serum Screen: 1:6220
Population Prevalence: 1:1000

Interpretation :

OPEN SPINA BIFIDA
Screen Negative: The maternal serum AFP result is NOT elevated for a pregnancy of this gestational age. The risk of an open neural tube defect is less than the screening cut-off .
(چرا اینو دوبار نوشته؟ حتی نمودارم دوتا کشیده براش اما برای تریزومی نکشیده؟)

با یک دنیا تشکر از اینکه وقت می ذارین و به سوالات و نگرانی های ما توجه می کنین.

کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند
2810