2777
2789
خیلی‌ ممنون از پاسختون .
آزمایشگاه نیلو دکترم دیگه گفت چون خیلی‌ ریسکت پایین هست احتیاجی به غربالگری دوم نیست فقط در هفته 17 آزمایش نقص سیستم عصبی دادم .یعنی‌ خیالم کاملا راحت باشه که هیچ جای نگرانی‌ نیست .؟؟؟؟؟
و اینکه NT من در محدوده طبیعی هست ؟؟؟
میشه بگید در اون قسمت در مورد جفتم چی‌ نوشته ؟PLACENTA: posterior graad 1-2 prarvia
ببخشید که انقدر سوال می‌کنم
ممنون .
بله دقیقا همون قبلی رفتم همونی که دوسال پیش هم رفته بودم. مگه اونجا هم نیلو نیست؟ اون میفرسته المان دیگه؟

Nasal bone:present;skull/brain:appears normal;spine:appears normal:abdominal:appear normal
Stomach:visible
Bladder:visible
Hands:both visible
Feet: both visible
Measured length of the cervical canal is 3,6 cm.
Placental position: fundal
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایشگاه نیلو جان ، تست غربالگری انجام دادم 1 به 195 بود در آکوا مارکر تست من 1 به 13000 شد و آزمایشگاه به من گفت این دو تا تست کنار هم جوابش 1 به 1700 شده دکتر بخاطر همین به من گفت چون دو تا تست جوابش منفی بوده و یکی مثبت نیازی به آمینو نیست اما چون مقدار NT در سونوگرافی سه ماهه اول 2.8 بوده پیش مشاور ژنتیک برو ولی من خیلی نگرانم ، اون مورد سوم که شما پرسیدید من نمیدونم چیه؟
راستی اون روز به من گفتن که High Risk هستم و اون روز دکترم که جواب سه ماهه دوم هر چی بود حتما آمینوسنتز رو بده اما الان بهد از آزمایش سه ماهه دوم میگه از نظر من نیازی نیست. یه سوال دیگه هم داشتم من تو دو ماه اول بارداری نمیدونستم باردارم و یه سری مشکلات داشتم که فشار عصبی و استرس زیادی به من وارد کرد ضمنا قرص های فولیک اسید رو هم بعد از اینکه آزمایش دادم و مشخص شد کم خونی دارم از سه ماهگی به بعد مصرف کردم،چون ما هیچ مریضی ارثی در خانواده خود و همسرم نداریم (فامیل هم هستیم پسرخاله دختر خاله) اینا ممکنه دلیلی برای مشکلاتی باشه که توی آزمایش نشون داده؟ و اگه پزشک ژمنیک بگه نیازی نیست من بخاطر این مسائلی که اولش داشتم به نظر شما بهتر نیست آزمایش آمینو سنتز رو بدم ؟
salam
age emkan dare in teste esperm ro maani konid baram
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
volume 4.5 ml 1-5
viscosity mod moderate
ph 8 7-8
liquefaction time 30 min compelet 15-30
sperm count 73 mil 60-150
abnormal forms 15 % less than 25%
giant head seen
abnormal neck seen
w.b.c 10-15
r.b.c 0-1

motility (fresh) good activity (grade III) seen
motility after
1 hr 70
2 hrs 65
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
سلام من هفته 13 هستم توی سونو ضخامت گردن جنین 42/2 هست جواب آز هم سه شنبه میاد خیلی نگرانم میگن ضخامت زیاده میخاستم نظر شما رو بدونم
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
آزمایشگاه نیلو جونم سلام من چی

پرسیدم ان تی 2.42 هست جواب آز هنوز آماده نشده دارم سکته میکنم
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
fshb عزیز،
1- منظور سئوال سوم من همان تست ترکیبی بود که عدد 1:1700 در آمده و ملاک تصمیم گیری همین تست می باشد.
2- از آنجائیکه خیلی استرس داری در تمام دنیا توصیه می کنند در چنین مادرانی حتمأ مشاوره ژنتیک و آمنیوسنتز انجام شود. چرا که تجربه نشان داده است که چنین افرادی اگر آمنیوسنتز نشوند تا آخر بارداری نگران هستند و این استرس و نگرانی برای جنین خطرناکتر است تا اینکه واقعأ جنین مشکل داشته باشد.
مامان منصوره عزیز،
1- چرا اینقدر استرس داری.
2- چرا جواب آزمایش خون ات اینقدر دیر آماده می شود.
3- تا جواب آزمایش نیاد نمی توانیم فقط با یک عدد NT تست را تفسیر کنیم بویژه در مواقعی که :
- سن شما کمتر از 35 باشد
- تیغه بینی دیده شده باشد
- ضربان قلب جنین طبیعی باشد (بین 140 و 170) باشد.
2810