2777
2789
جواب من رو هم بدید لطفا...........
تخمک های گلم همه تون را دوست دارم ..ولی خدائیش جون عمه تون یکی تون این ماه خانمی کنه و من را مامان یک گل پسر کنه ...(برگرفته از کتاب صحبتهای محرمانه من و تخمک هایم )
زهره عزیز،

1- نه در طول یک شب و یا استرس جفت اینقدر پایین نمی آید. ولی در هفته های بالا جفت بالا می کشد.
2- با طول سرویکس 37 توصیه می شود یک مقدار استراحتتان را بیشتر کنید و اگر پزشکتان اجازه می دهند سکس داشته باشید وگرنه ترجیحأ سکس نداشته باشید. و در ماشین هم طولانی مدت ننشینید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خیلی ممنون ....لطف کردید جوابمو دادید.....
تخمک های گلم همه تون را دوست دارم ..ولی خدائیش جون عمه تون یکی تون این ماه خانمی کنه و من را مامان یک گل پسر کنه ...(برگرفته از کتاب صحبتهای محرمانه من و تخمک هایم )
با سلام
دیروز جواب تست کوادم ور گرفتم لطفا اگه ممکنه منو از نگرانی در بیارید
afp 12 mom 0.45
hcg 46 mom 1.53
ue3 2.8 mom 1.19
ina 391 mom 1.75
و t21: 1:226 که اسکرین پوزیتیو زده و خیلی نگرانم کرده
ضمنا سکونشیال هم t21: 1:742 زده لطفا رهنمایی بفرمایید
دکترم که مشاوره ژنتیک نوشت برام همینطور سونوی سه بعدی و گفت بعد از مشاوره یا آمینو انجام بده یا سونو سه بعدی شما کدومو پیشنهاد میدید...متشکرم
2810