2777
2789
سلام .من امروز رفتم آزمایشگاه نیلو آزمایش دادم ولی برخلاف گفته ی شما جواب آزمایش رو امروز بهم ندادن.سونو رفتم دکتر فرزانه. این ها رو گفتن .البته خودشون گفتن خوبه نظر شما رو هم میخوام بدونم.
fetal heart rate = 173
BPD=19MM
FL=7MM
CRL=66MM
NT=1MM
cervical canal=3.6 cm
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
عسل عزیز،
1- ساعت پذیرش شما کی بوده (روی قبض ساعت پذیرش دقیق ثبت شده است) تا من پیگیری کنم؟
2- طبق یافته های سونوگرافی، جواب مارکرهای سونوگرافی خوب است فقط گزارش NB را ننوشته اید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساعت پذیرش
14:16 مبلغ 63 تومن هم دادم چون دکترم اشتباه سه ماهه دوم رو نوشته بود که چون من سه ماهه اول بودم آزاد حساب کردم.
-2کجاس؟این میشه؟
nasal bone....?
سلام به همه دوستان
من در هفته 17ام هستم و دکتر من خانم شادان لو هستن. در آزمایش سه ماهه اول بارداری(غربالگری) ضخامت پشت گردن جنین من 2.8m بود که دکترم گفت خطرناکه و ممکن جنین دارای سندروم داون باشه و گفت اگر آزمایش سه ماهه دوم بارداری هم مثبت باشه باید آزمایش آمینوسنتز بدم. ولی آزمایش سه ماهه دوم بارداری من(Aquamarker ) جوابش خوب بود و دکتر گفت باید پیش مشاور ژنتیکی برم(مشاور کریمی نژاد) و اگر ایشون به من گفتن که باید آزمایش آمینوسنتز بدم، من پیش دکتر حقیقی برای آزمایش برم.
ولی من خیلی نگرانم و میخوام 100% مطمین بشم که جنین سالمه. تا حالا شما موردی دیدید که با این شرایط بجه دارای مشکل باشه؟

فهمیدم چی شده من چندتا بالاتر مال سونوی خودم نوشتم تو هم از روی سونوت اونا رونویس اگرم جواب ازمایشتو گرفتی اونم بنویس.نهایتا تا یک ساعت دیگه جوابتو میدن
با سلام .به نظرتون این آزمایش نرمال هست .دکترم گفته هم چی‌ خوب هست .ولی‌ من اینجا دیدم که شما تاکید دارید که عدد NT باید کمتر از ۲ باشد !!!!!

fetal heart rate: 153 bpm
CRL:71.8
NT:2 mm
placenta:posterlor graad 1-2 praevia
nasal bone : normal

Free b-hcg: 101.6 IU/L 1.412 MOM
PAPP-A:2.215 IU/L 1.0307MOM

Maternalage age : 28 years
gestatlnal age ; 13 week+2 days from CRL

background risk ; Trisomy21: 1:785 trisomy 18 :1:1988 trisomy13:1:6216
Adjusted risk: trisomy21:1:15697 trisomy18: 1:39757 trisomy13:1:124316

the bakground risk is based on maternal age .the adjusted is the risk at the time of screening calculatedon the basis of the background .
من ایران نیستم و آزمایش رو هفته ۱۳ انجام دادم و الان در هفته ۲۲ هستم اون زمان پزشکم گفت نتیجه عالی‌ است و ریسکت پایین هست و گفت رنج NT هم باید کمتر از ۲.۶ میلی‌ باشد به نظر شما خوب هست ؟؟؟؟؟
عسل عزیز،
1- شما به آزمایشگاه دیگری مراجعه کرده اید. روی قبض تان بخوانید اسم آزمایشگاه چیست. احتمالأ به آدرس قدیم آزمایشگاه نیلو مراجعه کرده اید

دو سال است که آزمایشگاه نیلو به این آدرس تغییر مکان داده است:

آدرس آزمایشگاه نیلو: خیابان ولی عصر، بالاتر از پارک ساعی ، خیابان سی و دوم ، پلاک 4
پردیس عزیز،
1- جواب NT با توجه به ریسک نهایی تریزومی 21 که برای شما 1:15697 است تفسیر می شود که با توجه به آنکه ریسک مارکرهای بیوشمیایی شما خیلی خوب بوده بنابراین عدد NT=2 mm که کمی نزدیک به مرز است برای شما نرمال می باشد و اصلأ جای نگرانی ندارد.
هستی عزیز،

پروتکل پی گیری بیماران در غربالگری سه ماهه اول به صورت ذیل است:
بر اساس نتیجة تست غربالگری سندرم داون در سه ماهة اول، بیماران در هفت گروه قرار می‌گیرند:
1- گروه اسکرین مثبت (high risk): در صورتی که ریسک زن باردار بیشتر از 1:50باشد (یعنی در ریسک اعلام شده مخرج کسر از 50 کوچک‌تر باشد)، باید مستقیماً برای انجام تست‌های تشخیصی ارجاع داده شود.
2- گروه با ریسک بینابینی (Borderline risk): در صورتی که ریسک زن باردار بین 1:50 تا 1:1500 باشد، توصیه می‌شود تا سه ماهة دوم منتظر بماند و تست سکوئنشیال را انجام دهد.
3- گروه اسکرین منفی (low risk): در صورتی که نتیجة غربالگری توأم سه ماهة اول کمتر از ریسک تفکیک کننده (1:1500) باشد غربالگری سندرم داون پایان می‌پذیرد و بیمار فقط برای بررسی اختلالات لولة عصبی یا NTDs به منظور اندازه‌گیری آلفافتوپروتئین و محاسبة AFP MoM در هفتة 15 الی 16 حاملگی به آزمایشگاه ارجاع داده می‌شود.
4- در صورتی که تنها یافتة غیر طبیعی در جنین، وجود NT بالای 3 میلی‌متر بوده و سن مادر بالای 35 سال باشد، باید برای انجام آمنیوسنتز ارجاع داده شود.
5- در صورتی که تنها یافتة غیر طبیعی در جنین، NT بالای 4 میلی‌متر بوده و سن مادر کمتر از 35 سال باشد، باید برای انجام آمنیوسنتز ارجاع داده شود.
6- زنان در هر سنی اگر جنین آنها NT بالای 3.5 میلی‌متر داشته باشد، باید در هفتة 20-18 حاملگی برای اکوکاردیوگرافی ارجاع داده شوند.
7- طبق توصیه آخرین راهنمای BCPGSP علاوه بر گروه دوم، گروه‌های زیر هم باید تست‌های کامل سکوئنشیال را انجام دهند:
- زنان بالای 35 سال در هنگام زایمان (در چاپ پیشین راهنمای مزبور، سن این گروه زنان بالای 36 سال ذکر شده بود.)
- زنان با بارداری دوقلویی
- زنانی که سابقه‌ای از بچه یا جنین مبتلا به سندرم داون، ادوارد و یا اختلالات لولة عصبی داشته‌اند (و یا والدینی که ناقل هر نوع ترانس‌لوکیشن، دیلیشن، اینزرشن و یا اینورشن باشند که سبب افزایش ریسک داشتن بچة مبتلا به تکامل کروموزمی نامتوازن می گردد).
- زنان بالای 35 سال که سابقة 3 بار یا بیشتر سقط دارند. (در چاپ جدید این راهنما، این گروه حذف شده و در همان گروه اول قرار می گیرند).
- زنانی کهHIV مثبت هستند (از آنجائیکه انجام آمنیوسنتز در این گروه از زنان سبب افزایش بالقوة انتقال HIV از مادر به جنین می‌شود بنابراین بهتر است برای کاهش موارد مثبت کاذب تست‌های غربالگری در این گروه از زنان از تست سکوئنشیال استفاده شود).
- زنانی که IVF یا ICSI انجام داده‌‌اند.

بنابراین هر بیمار با توجه به شرایط خاص خودش مورد پی گیری قرار می گیرد و ممکن است NT=2.2 برای یک خانم مشکل زا باشد و در حالیکه NT =2.5 برای یک خانم دیگر نرمال باشد.

2810