2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسیم عزیز،
در تست های غربالگری سه ماهه دوم بیمار از نظر SLOS غربالگری می شود و در صورت اسکرین مثبت شدن بیمار آمنیوسنتز شده و در مایع آمنیون سطح 7-دی هیدرو کلسترول اندازه گیری می شود. افزایش آن نشانه اثبات سندرم SLOS می شود.
با سلام و خسته نباشید .

سوالی که داشتم این هست که این آزمایش هایی( PAPP - AFP )
ممکن هست از طریق این مشکلات قلبی و عروقی جنین رو تشخیص داد ؟ من هفته ۲۳ سونو سلامت جنین دارم و از الان استرس دارم .همش میگم نکنه ناراحتی‌ قلبی و .. داشته باشه .و اینکه جایی که من هستم حتما تو این هفته سونو ۴ بعدی میکنند و در اینجا خوندم که خیلی‌ خطرناک هست میشه در این مورد هم توضیح بدین .مرسی‌
پردیس عزیز،
یک عدد زیر MoM تست های AFP و PAPP-A نوشته شده است. اگر برای AFP بالای 2.5 باشد احتمال اختلالات قلبی و عروقی وجود دارد. اگر سونوی NT انجام داده اید عدد NT زیر 2 باشد نگران نباشید. در سونوی هفته 23 هم هر چهار حفره قلب بررسی می شود و اگر مشکلی بود اعلام می شد. جای نگرانی ندارد . استرستان بیشتر برای جنین خطر دارد.
سونوی چهار بعدی در مواقعی انجام می شود که ما در سونوی معمولی مشکلی مشاهده کنیم و یا در تست های غربالگری مشکلی وجود داشته باشد که در آن موقع انجام این سونو منفعت بیشتری از ضرر آن دارد. در صورت استرس زیاد جواب تست غربالگری را با جزئیاتش برایم بنویسید.
نام سونولوژیست را هم در سایت fetalmedicine.com چک کنید.
سلا خسته نباشید من امروز رفتم سونوی ان تی و ان تی 1.7 میلیمتر بود و تیغه بینی هم دیده شد دکتر میگفت همه چیز نرماله و میگفت ان تی زیر 2.6 نرماله ولی خودم به نظرم یه کم زیاده ازمایش غربالگری هم دادم که 10 روز دیگه اماده میشه میشه نظرتون رو درمورد ان تی بدونم
مرسی‌ از جوابتون .من الان در هفته ۲۱ هستم .و هنوز سونو هفته ۲۳ نرفتم و دیگه اینکه من اون طور که یادم میادAFP زیر عدد ۲ بود همیطور NT.
امن ایران نیستم و این دکتر مورد نظر من پروفسور هستند و نامشان هم تو این سایت هست .کلا روال کارشون اینطوری هست که در هفته ۲۳ ,4D هم میکنند نه فقط برای من .فقط می‌خواستم بدونم با توجه به خیلی‌ خوب بودنNT و AFP خیالم راحت باشه تا هفته ۲۳ .
و دیگه اینکه فقط آخرین سونو که در هفته ۱۸ انجام دادم پیش متخصص زنان بند ناف رو هم سونو کردن و گفتند سرخرگ و سیاهرگ بند ناف هم نرمال هست حتا نشون دادن با رنگ قرمز و آبی .یعنی‌ این هم دلیل بر سالم بودن قلب هست ؟ راستش من کلا میترسم وقتی‌ که سونو میکنه ,بگه مشکلی‌ در قلب و مغز جنین هست .ولی‌ خدا رو شکر همه چی‌ تا الان خوب بوده .و نتایج غربال گریم برای T21:15879 T18:64318 T13:124712 و NDT :12900
هستی عزیز،
عدد NT شما در محدوده طبیعی است نگران نباشید، فقط برای صحت انجام سونوی NT ، اسم سونولوژیست را در سایت fetalmedicine.com چک نمائید.
نرمال NT در بررسی آزمایشگاه ما که روی حدود 30 هزار جنین انجام شده است در هفته 0+11 زیر 1.5 و در هفته6+13 زیر 2.2 می باشد.
پردیس عزیز،
1- نتایج تست غربالگری شما بسیار خوب است
2- سونوی داپلر عروق جفت برای بررسی اختلالات کروموزومی و آناتومیک مورد استفاده قرار می گیرد. و ارتباط زیادی با بیماریهای قلبی و عروقی ندارد.
3- اینقدر استرس نداشته باش . همه چیز تا حالا خوب بوده و سعی کن از حاملگی ات لذت ببری....
من دقیقا در هفته 12 و 6 روز بودم و اسم سونولوژیستم هم در این سایت نبود به نظرتون باید تا جواب ازمایش غربالگری صبر کنم البته من بیمارستان ایرانی هم میخواستم برم اسم سونولوژِستش در این لیست نبود
هستی عزیز،

بر اساس پروتکل های بین المللی تا نتیجه ریسک تست غربالگری (حاصل از مارکر های سونوگرافی و آزمایش خون) مشخص نشود کار دیگری نمی توان انجام داد. اگر تیغه بینی دیده شده و در عکس هم نوک بینی را می بینی نگران نباش...
2810