2777
2789
با سلام و خسته نباشید ی سوال داشتم در پاسخی که به یکی از کاربران داشتید در رابطه با سکته کردن جفت و عدم خونرسانی به اون گفتید میخواستم ببینم علائمش چیه؟آخه من بعضی وقتا زیر دلم(رحمم) چیزی مثل جریان خون احساس میکنم که بعضی مواقع یکی دو روز طول میکشه بعضی مواقع به 1 ساعتم نمیرسه.میدونم که این جور سوالا رو باید از دکترم بپرسم ولی لطفا اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم کنین ممنون.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا عزیز

طول سرویکس یا دهانه رحم در واقع نشانه آن است که بیمار به چه راقبتهایی نیاز دارد.
- به طور نرمال طول سرویکس بالای 40 میلی متر : بیمار نیازمند هیچ گونه محدودیت حرکتی نمی باشد
- طول سرویکس بین 35 الی 40 میلی متر : بیمار نیاز به استراحت ندارد ولی بهتر است از بلند کردن چیزهای سنگین خودداری کند
- طول سرویکس بین 30 تا 35 میلی متر : بیمار باید استراحت کند و از بلند کردن چیزهای سنگین خودداری کند.
- طول سرویکس بین 25 تا 30 میلی متر: بیمار استراحت مطلق می شود حتی از رفتن به حمام باید خودداری کندژ
- طول سرویکس کمتر از 25 میلی متر: باید دهانه رحم دوخته شود (سرکلاژ)
سلام آقای آزمایشگاه نیلو، مرسی از راهنماییهای خوبتون من الان تو هفته 19بارداری هستم و سونوگرافی طول سرویکس رو 38-39 نوشته. دکترم جناب آقای دکتر مهدی توکلی زاده فرمودند با رعایت یه سری نکات احتیاجی به عمل نیست. اما من واقعا نگرانم. میشه بیشتر راهنمایی کنید. ممنون از لطفتون
اعظم عزیز
کلأ طول سرویکس بالای 35 میلی متر جای نگرانی ندارد ولی توصیه می شود زیاد توی ماشین ننشینید و اگر کمر درد گرفتید استراحتتان را بیشتر کنید و ترجیحأ چیزی سنگین (بیشتر از 1 کیلوگرم) بلند نکیند....
البته همه اینها برای مراقبت بیشتر است خیلی نگران نباشید اندازه طول سرویکستان خوب است...
سلام و تشکر از وقتی که میذارید ..من 31 سالمه و دکترم گفته این هفته یعنی هفته 13 بارداری برام ازمایش غربالگری سندرم دان رو مینویسه منتهی من سر دخترم که حامله بودم چون هنوز این آزمایش تو ایران انجام نمیشد یه سونو انجام دادم که از روی وضعیت تیغه بینی بچه نوشته بود بچه مشکلی نداره ..حالا با توجه به سنم و این که این مشکل رو توی فامیل نداریم به نظرتون فقط انجام آزمایش کافیه یا اون سونو رو هم انجام بدم دوباره؟؟؟و اینکه جواب آزمایش معمولا چقدر وقت بعدش آماده میشه ؟؟؟
و یه سوال دیگه توی ماه های اول تنها علائم از بین رفتن جنین لکه بینی هست ..یا امکان داره خدایی نکرده بچه توی رحم مرده باشه و مادر هیچ علامتی نداشته باشه ..این مساله واقعا توی حاملگی اول منو نگران میکرد الان هم همینطور ..ممنون میشم منو راهنمایی کنید
2810