2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محیا عزیز،
امروزه توصیه بر این است که بهترین زمان انجام آزمایش بین 0+12 الی 3+13 هفتگی می باشد. و بهتر است هر دو در یک روز انجام شود. اگر در یک روز انجام نمی شود. ابتدا آزمایش خون و بعد سونوگرافی انجام شود.
در مورد اعتبار تست هم توصیه می شود که حتمأ از نرمالهای همان جامعه برای بدست آوردن ریسک اختلالات استفاده شود.
در مورد ارسال نمونه به خارج از ایران اگر شرایط حمل و نقل کاملأ رعایت شود. نمونه در شرایط یخچالی ارسال شود. هیچ جای نگرانی وجود ندارد. ولی با شرایط پروازهای ایران آیا حمل نمونه از هنگام نمونه برداری، نگه داری نمونه در آزمایشگاه و جمع شدن تعداد مشخصی نمونه در آزمایشگاه، ارسال نمونه به فرودگاه امام از طرق پیک موتور، پرواز به موقع به آلمان، پرواز به موقع بین شهری در آلمان ، حمل نمونه از فرودگاه شهر دوم به آزمایشگاه مورد نظر همه طبق زمان بندی در نظر گرفته شده انجام شود؟ احتمال خراب شدن نمونه کم است. ولی در هر کدام از این مراحل اگر وقفه بیافتد احتمال خراب شدن نمونه زیاد است.
بنابراین امروزه توصیه بر این است که در هر کشوری مراکزی به نام مراکز غربالگری پری ناتال این تست ها را انجام دهد. این مراکز هم قبل از گزارش تست برای بیماران باید نرمالهای جامعه را بر اساس کیت ها و تجهیزات موجود در همان کشور بدست آورند و بعد شروع به انجام تست برای بیماران کنند.
آلیسا عزیز،
1- طبق توصیه های جدید بهتر است که غربالگری سه ماهه دوم را هم انجام دهید. آنوقت بر اساس ریسک تست سکونشیال بدست آمده PAPP-A پایین تفسیر می شود.
2- عدد NT در سونوگرافی چند بوده و تیغه بینی گزارش شده است یا خیر؟
3- سن تان چقدر است؟
ساری گلین عزیز،
1- در گوگل به فارسی نام بیماری را بزنید مطالب خوبی می آید و اگر زبان انگلیسی تان خوب است سری به سایت wikipedai بزنید و نام بیماری را به انگلیسی وارد کنید.
2- خیر نام دیگری ندارد.
الی عزیز
1- بهترین زمان انجام آمنیوسنتز بین هفته 14 الی 18 بارداری می باشد.
2- آمنیوسنتز قدرت تشخیصی 99.9 ? در تشخیص اختلالات کروموزومی دارد.
3- میزان سقط آن حدود 1-0.5 ? است.
4- بهتر است پس از آمنیوسنتز 2-1 روز استراحت کنید.
سلام
آزمایشگاه نیلو لطفاً پاسخ من را بدهید
طول سرویکس من در هفته 12 در سونوگرافی 34 ذکر شده
اولین بارداری/سابقه سقط ندارم/به طور طبیعی باردار شدم
کار من هم از 8 تا 5 بعد ازظهر پشت میز نشینیه
خیلی نگران این موضوع هستم خواهش می کنم منو راهنمایی کنید

سلام
خوبین یه سوال دارم.
من سال پیش زمان بارداری هم همه ازمایش هام و سونو هام جنین سالم رو نشون داد.ولی وقتی دخترم به دنیا اومد بخاطر زردی طولانی تشخیص سیروز کبد داده شد و متاسفانه دو ماه پیش تو 8 ماهگی رفت پیش خدا.
حالا چه جوری میشه اینجور بیماریها رو تا بارداری تشخیص داد.من الان افسردگی پیدا کردم قصد دارم دوباره باردار شم ولی می ترسم.چه ازمایشاتی باید انجام بدم قبل از بارادری
ولی ازمایشگاه برا ازمایش ژنتیک می خواستم کمک کنید ممنون
2810