2777
2789

سلام دوستان. من یک جلسه برای لیزر بیکینی رفتم و این ماه هم پریودم جلو افتاد و هم خونریزی شدید داشتم و انگار از درون جای بخیه های سزارینم که برای سال ها قبله، می سوخت. نمی دونم به لیزر ربط داره یا نه. آخه شنیدم برای بعضیا اختلال هورمونی و پرویدی ایجاد کرده. کسی نظری داره یا تجربه داشته در این مورد. منون میشم بگین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نمیکنم من اتجام دادم ربطی نداره

راضی هستین؟چند جلسه رفتین؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️

برا منم تعییر نکرد

واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت.                  رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است
سلام مامانا من ی سوال دارم کجا میتونم بپرسم ک بقیه بببنن و جواب بدن؟ توی سایت هم ثبت نام کردم؟

اون بالا سمت چپ گزینه تاپیک+

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
سلام مامانا من ی سوال دارم کجا میتونم بپرسم ک بقیه بببنن و جواب بدن؟ توی سایت هم ثبت نام کردم؟

اگر خیلیییی بد نیست تاپیک.بزن وگرنه منتظر باش کلینیک.جوابتو بده چون اگر برا چیزای خلاف عرف تاپیک.بزنی  کاربریت میره 

واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت.                  رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است
نه باز درومد البته کم پشت تر۷جلسه

ببخشید بعضیاش ریخت یا همشون باز درمیان؟؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️