2777
2789
نی نی ام 1 سالشه و میخوام کار کنم
ارشد فیزیکم . میخوام شبها که خوابه کار تایپ رو انجام بدم
جایی رو میشناسین
سایتی چیزی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برو چند تا آموزشگاه خوب و معتبر کنکور تو همون شهرتون با چند تا استاد خوب فیزیک صحبت کن و کار تایپ جزوه هاشونو بگیر

یا تو خود شیراز هم انتشارات زیاد هست با ناشرا حرف بزنو کار تایپ کتابای مربوط به فیزیکو بگیر
برای ارشد فیزیک و تایپ پایان نامه هم می تونی توی دپارتمان فیزیک دانشگاه شهرتون آگهی بزنی.یه عالمه دانشجو برای تایپ پایان نامه و مقاله دنبال تایپیست تخصصی می گردن چون معمولی ها زیاد دقیق و درست عمل نمی کنن اشتباه زیاد دارن.خیلی راحت تو برد دانشگاه بزن.اگه فیزیک خوندی می تونی برای برق و مکانیک هم تایپ کنی ها!
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.

برای ارشد فیزیک و تایپ پایان نامه هم می تونی توی دپارتمان فیزیک دانشگاه شهرتون آگهی بزنی.یه عالمه دانشجو برای تایپ پایان نامه و مقاله دنبال تایپیست تخصصی می گردن چون معمولی ها زیاد دقیق و درست عمل نمی کنن اشتباه زیاد دارن.خیلی راحت تو برد دانشگاه بزن.اگه فیزیک خوندی می تونی برای برق و مکانیک هم تایپ کنی ها!
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.

راستی سایت تخصصی کار برای دانشجوها و فارغ التحصیلان هم هست.می تونی اونجا هم درخواست بدی کار متناسب با درخواست و مدرکت برات پیشنهاد می کنن.راستش یادم رفته آدرسش.جستجو کنی پیدا می کنی.