2777
2789
نی نی ام 1 سالشه و میخوام کار کنم
ارشد فیزیکم . میخوام شبها که خوابه کار تایپ رو انجام بدم
جایی رو میشناسین
سایتی چیزی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برو چند تا آموزشگاه خوب و معتبر کنکور تو همون شهرتون با چند تا استاد خوب فیزیک صحبت کن و کار تایپ جزوه هاشونو بگیر

یا تو خود شیراز هم انتشارات زیاد هست با ناشرا حرف بزنو کار تایپ کتابای مربوط به فیزیکو بگیر
برای ارشد فیزیک و تایپ پایان نامه هم می تونی توی دپارتمان فیزیک دانشگاه شهرتون آگهی بزنی.یه عالمه دانشجو برای تایپ پایان نامه و مقاله دنبال تایپیست تخصصی می گردن چون معمولی ها زیاد دقیق و درست عمل نمی کنن اشتباه زیاد دارن.خیلی راحت تو برد دانشگاه بزن.اگه فیزیک خوندی می تونی برای برق و مکانیک هم تایپ کنی ها!
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.

برای ارشد فیزیک و تایپ پایان نامه هم می تونی توی دپارتمان فیزیک دانشگاه شهرتون آگهی بزنی.یه عالمه دانشجو برای تایپ پایان نامه و مقاله دنبال تایپیست تخصصی می گردن چون معمولی ها زیاد دقیق و درست عمل نمی کنن اشتباه زیاد دارن.خیلی راحت تو برد دانشگاه بزن.اگه فیزیک خوندی می تونی برای برق و مکانیک هم تایپ کنی ها!
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.

راستی سایت تخصصی کار برای دانشجوها و فارغ التحصیلان هم هست.می تونی اونجا هم درخواست بدی کار متناسب با درخواست و مدرکت برات پیشنهاد می کنن.راستش یادم رفته آدرسش.جستجو کنی پیدا می کنی.