2777
2789
عنوان

لکه قهوه ای در بارداری

559 بازدید | 49 پست
دوست جونا نینیم 39 هفته رو تموم کرد امروز شکر خدا قبل ظهر یه ترشح قهوه ای رنگ داشتم طبیعیه ؟ نشانه زایمانه ؟کسی اینطوری بوده ؟ چقدر بعدش زایمان کردین ؟
تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درد انچنانی ندارم بمونم تا دردام بیشتر شه ؟ نیازه برم الان بیمارستان ؟
تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..
البته اول قهوه ای هست و بعد طی چند روز خونی میشه که اون موقع باید بری برای زایمان..... به دکترت هم زنگ بزن و بگو ببین چی میگه ولی الان بنظرم نباید بری بیمارستان کجا زایمان میکنی؟
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی
شهرستانم عزیزم قرار بود بعداز ظهر واسه اخرین سونو و معاینه لگن برم پیش دکترم
خوب پس برو دکترت.....ولی مطمئن باش معاینت کنه تا فردا زایمان میکنی... منم رفتم اورژانس دکتر و منو معاینه کرد گفت دهانه رحمت 1 سانت باز شده....تا 12 شب زایمان کردم....
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی
دوست جونا واسم دعا کنید دلم یه جوریه میگن ترس باعث میشه هورمونای لازم خوب ازاد نشه ... من اگه اینطوری باشم که هیچی دیگه
2810