2777
2789
سلام دوستای من قبل از عید این مریضیه... نمیدونم والله.... چیه توی ریشهاش زده بود و رفت دکتر بهش امپول تزریقی توی ریشش داد و محلول که امپول رو زد و محلول رو یه خط درمیون زد و گفت در نمیاد و ول کرد.....و توی صورتش زیاد تر شد....رفت پیش دکتر صیرفی که معروف هم هست و گفت خودش خوب میشه ماله اعصابه.....حالا امروز صبح اومد بره سرکار دید جلوی سرش هم شد طفلی گریه اش گرفته بود.....خلاصه نزاشتم بره سرکار و فرستادمش دکتر هر چی گفتم منم بیام نزاشت..... حالا کسی بوده که اطرافیانش این مشکل رو داشته باشن و درمان شده باشه؟ راه درمانش چی بوده؟ ممنونم از کمکتون
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی
آره عزیزم درمان داره، دکتر بره محلول ترکیبى میده و اگر با اونم درمان نشد یه آمپول توى همون محل میزنه کاملاً موهاش درمیاد، نگران نباش
تو این اتاق تنگ و دلگیرم تا باقی عمرم یه جور سر شه من از خودم فاصله میگیرم دیوار هی نزدیکتر میشه میخندمو دردامو میشمارم تلخه ولی شاید دلم واشه وقتی برای غصه هام جا نیست دیوارو هُل میدم غمام جا شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم این جوری شد هم توی سرش هم ریشش دکتر بهش محلول داد 2 ماهه خوب شد فقط ریلکس باشه همین ....از اعصاب و شوک های عصبیه
قرصهایی که حال آدم را خوب میکنند، هیچگاه جای خوبهایی که دل آدم را قرص میکنند را نمیگیرند
دکتر به شوهرم گفته بود اگه سنت کم بود یا پیر بودی دیگه امکان اینکه مو رشد میکرد خیلی کم میشد
قرصهایی که حال آدم را خوب میکنند، هیچگاه جای خوبهایی که دل آدم را قرص میکنند را نمیگیرند
2810