دکتر محسن اسدی و دکتر حدادی هر دو فوق تخصص جراحی پلاستیک هستند من تو اینستاگرام نمونه کارهاشونو برای جراحی بینی می خوام خانما کسی پیش این دو تا جراح عمل بینی انجام داده کدوم دکتر بهتره
چه جالب من پروتز سینه مو پیش دکتر حدادی انجام دادم و جراحی بینی مو پیش دکتر محسن اسدی انجام دادم و از هر دو عملم هم راضیم . کار هر جفت شون خوبه شک نکن وتوکل به خدا کن برو برای عمل
دکتر محسن اسدی یکی از بهترین و با وجدان ترین جراحان پلاستیک ایران هستش که از بستگانم چندین نفر پیش ایشون عمل سینه و بینی کردن و نتیجه های همشون عالی بود
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دوستان گول این تعریف های دروغین رو نخورید مطمئنم از طرف خودشونه ایشون کاملا پول دوست و کار نا بلد هستن وفقط مدرک فوق تخصص گرفتن ولی عملا زیر صفر هستن مخصوصا کار عبدو مینوشتن که افتضاح هست و وقتی اعتراض میکنید میگه قبل عمل امضا کردی پس شکایت هم فایده نداره پیش ایشون عل نکنید به اندازه یک هزارم پولی که میگیره کار درست تحویل نمیده و بعد عمل با بد اخلاقی میگه از این بهتر نمیشد وبدنت همین قدر جواب میده